Το 3ο TEDxUniversityoftheAegean κάνει την επανεμφάνισή του στη Σύρο στις 18 Μαρτίου 2017, στο θέατρο «Απόλλων», με θέμα «Cosmos».

 

Το φετινό θέμα εξερευνά έννοιες που όλους μας κάνουν να αναρωτιόμαστε και παρατηρεί πώς διαφορετικές πτυχές ενός κοινού συνόλου αλληλεπιδρούν και επηρεάζονται, εστιάζοντας στις μικρές και στις μεγάλες αντιθέσεις, στην εξέλιξη, αλλά και στην τοποθέτηση του ανθρώπου μέσα σε αυτές.

 

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι ο κόσμος; Πώς σε ένα σύμπαν γεμάτο αντιθέσεις, όπου διαφορετικοί κόσμοι συγχέονται, τελικά αυτοί συνυπάρχουν αρμονικά; Πώς μία οντότητα όπως άνθρωπος αποτελεί μία έννοια τόσο μεγάλη για τον μικρόκοσμο και τόσο μικρή για τον μακροκόσμο;

 

Με αφετηρία αυτούς τους προβληματισμούς οργανώνεται το 3ο TEDxUniversityoftheAegean με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας καλεί για ακόμη μια φορά στη Σύρο και στον ιστορικό χώρο του θεάτρου «Απόλλων» με στόχο την ενίσχυση όχι μόνο του πνεύματος της διάδοσης ιδεών, αλλά και του εθελοντισμού, όπως και τη δημιουργία νέων εμπειριών σε επαφή με την ιδιαίτερη και μοναδική κυκλαδική ιστορία και κουλτούρα.

 

Το θέατρο «Απόλλων», όπου θα φιλοξενηθεί για ακόμη μια φορά το event μας, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να στεγάσει το πνεύμα στο οποίο συνοψίζεται η φιλοσοφία του οργανισμού TED, σε έναν χώρο που από την αρχή της λειτουργίας του προάσπιζε τον πολιτισμό και τη διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν.

Λέξεις κλειδιά: 

TEDxekxsereunontasptyxeskosmousyrossyrouapollwn
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework