...

Έρχεται στην Αθήνα ο μεγάλος Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ

5th Spring International Bellydance Competition

Special guests: Diana Gnatchenko, Eva Chantzichristou

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 11:00, στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά», το Oriental Expression Awards διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τον Διεθνή Διαγωνισμό Bellydance.

Το Oriental Expression Awards είναι ένας θεσμός που έχει στόχο την πραγματοποίηση διαγωνισμών χορού έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσοι υπηρετούν τον χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, και αφορά τόσο παραδοσιακούς, όσο και μοντέρνους ανατολίτικους χορούς, και φυσικά το tribal fusion bellydance.

...

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, το κόστος και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://orientalexpressionawards.gr/diagonisnos-2020/

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί fashion show με κοστούμια και αξεσουάρ oriental και tribal fusion bellydance.

Μετά τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει το show της παρέλασης νικητών, στην οποία θα χορέψουν οι χρυσοί νικητές όλων των κατηγοριών.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/638277500034346/

Το Σάββατο 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια οριεντάλ και tribal fusion bellydance (13:00-19:00), καθώς και το Mega Oriental Show (21:00) με τις Diana Gnatchenko, Eva Chantzichristou και πλειάδα διάσημων χορευτών ανατολίτικων χορών.

Κόστος συμμετοχής solo ενηλίκων στον διαγωνισμό: 25 ευρώ

Κόστος συμμετοχής solo παιδιά στον διαγωνισμό: 20 ευρώ

Κόστος συμμετοχής group (άνω των 2 ατόμων): 15 ευρώ

Για κάθε επιπλέον συμμετοχή σε διαφορετική κατηγορία: 15 ευρώ

Είσοδος θεατών στον διαγωνισμό και στην παρέλαση νικητών που θα ακολουθήσει: 10 ευρώ

Είσοδος θεατών στον διαγωνισμό και στο show του Σαββάτου 21 Μαρτίου: 15 ευρώ

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Σαββάτου δικαιούνται εισιτήριο των 5 ευρώ.

Πληροφορίες – κρατήσεις: Oriental Expression Awards, Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος, μετρό Δάφνης

Τηλ. / φαξ: 210 9735888, κιν.: 699 7116407, 699 2553320

www.orientalexpressionawards.gr

info@orientalexpressionawards.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework