6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World

«Grow your e-business: Unleash the Power of Social Data!»

20 Ιουνίου 2017 | Ξενοδοχείο Divani Caravel

Αθήνα, 24 Μαΐου 2017. Το 6ο συνέδριο e-Business & Social Media World (www.e-businessworld.gr) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 με γενικό τίτλο «Grow your e-business: Unleash the Power of Social Data!».

Στο πλαίσιο ενός άκρως δυναμικού περιβάλλοντος η έννοια του ψηφιακού μετασχηματισμού έχει πλέον ενσωματωθεί στο λεξιλόγιο κάθε επιχείρησης που θέλει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της πορείας είναι η χρήση των social media δεδομένου ότι αποτελούν το ισχυρότερο ίσως κανάλι του ψηφιακού marketing και ως εκ τούτου συνιστούν βασικό μέρος της στρατηγικής μιας εταιρίας για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων. Έτσι η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων λύσεων και εργαλείων που διαθέτει στο ψηφιακό του οπλοστάσιο κάθε e-business specialist, social media manager και data scientist μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία του ηλεκτρονικού, και όχι μόνο, επιχειρείν.

Το συνέδριο e-Business & Social Media World της Smart Press, αποτελώντας το μεγαλύτερο συνέδριο στον χώρο των social edia, του e-business και του marketing, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της συγκεκριμένης αγοράς, όσο και των εταιριών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του ψηφιακού marketing για την ανάπτυξη, την προώθηση και την εξέλιξη του e-επιχειρείν.

Το φετινό συνέδριο διακρίνεται στις εξής θεματικές ενότητες:

  • 1η Ενότητα: e-Business Transformation: The Social Retail Business
  • 2η Ενότητα: Smart tools – Big Business: The Era of Numbers
  • 3η Ενότητα: Digicalypse: Time to Change your Future

Επίσης κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά θεματικών workshops που καλύπτουν εξειδικευμένες πτυχές του digital marketing και του ηλεκτρονικού επιχειρείν προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.e-businessworld.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Smart Press SA
Ανδρέας Καραντώνης
Operations Manager/Editor in Chief
a.karantonis@smartpress.gr
Tηλ.: +30 210 5201500 (110)

Pitch S.A.
Public Relations & Strategic Communications

Θάλεια Θωμάτου
tthomatou@pitchpr.gr
Tηλ.: +30 216 8001595

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework