...

6ο International Horrorant Film Festival
«Νύχτες Τρόμου»

Επίσημοι καλεσμένοι

Το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre φεστιβάλ της Ευρώπης. Αυτό το έχουμε ξαναπεί. Αυτό όμως δεν αποδεικνύεται με τα λόγια αλλά με τις πράξεις, και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι ίδιοι οι σκηνοθέτες των ταινιών, όχι μόνο δίνοντάς μας τις δημιουργίες τους αλλά ερχόμενοι οι ίδιοι στην Ελλάδα για να τις παρουσιάσουν, λέει πολλά…

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει, κεντρικός καλεσμένος και τιμώμενο πρόσωπο του 6ου Horrorant Film Festival είναι ο Nicolas Onetti. Ο Αργεντίνος παραγωγός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης έρχεται στην Αθήνα τη Δευτέρα 13/5 για να παρουσιάσει το «Abrakadabra», τη νέα ταινία που συν-σκηνοθέτησε με τον αδερφό του Luciano και η οποία αποτελεί τμήμα του αφιερώματος Focus Latin America 3x3 και ολοκληρώνει την giallo τριλογία τους. Εκτός αυτής όμως, την επόμενη μέρα θα παρουσιάσει ακόμα ένα φιλμ που συμμετέχει στο φετινό διεθνές διαγωνιστικό πρόγραμμα, το «Punto muerto» (Dead end) του Daniel de la Vega, του οποίου είναι παραγωγός.

Το Horrorant Film Festival θα τιμήσουν με την παρουσία τους ακόμα τρεις αξιόλογοι Ευρωπαίοι σκηνοθέτες, που θα προσγειωθούν στην Αθήνα αποκλειστικά για να παρουσιάσουν το έργο τους στο κοινό του #HFF6:
- Την Κυριακή 12/5 ο Ρώσος Ilya S. Maksimov θα έρθει για να παρουσιάσει την ταινία του «Οδηγός ψυχών» (The soul conductor).
- Την Τρίτη 14/5 ο Δανός Søren Juul Petersen καταφτάνει για να παρουσιάσει την ταινία του «Η νύχτα του μεγάλου τελικού» (Finale).

- Την Τετάρτη 15/5 ο Julien De Sousa θα έρθει από τη Γαλλία για να παρουσιάσει τη μικρού μήκους ταινία του «BrainRain».

Και οι τέσσερις θα παραμείνουν στην Αθήνα ώστε να παρευρεθούν στην τελετή λήξης το βράδυ της Τετάρτης, όταν θα δοθούν και τα βραβεία Horrorant.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε και τους Έλληνες δημιουργούς που έρχονται στις αίθουσες του 6ου Horrorant Film Festival σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν το έργο τους, όπως η Βίκυ Τσίμπα, οι Ναταλία Λαμπροπούλου και Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου, ο Ντάνιελ Μπόλντα, ο Σωτήρης Πετρίδης και ο Δημήτρης Τσακαλέας, ο Μάκης Φράγκος, ο Κωνσταντίνος Γουργιώτης και ο Γιώργος Λεοντακιανάκος και ο Θωμάς Γιαννάκης.

Βρισκόμαστε ήδη στην 3η ημέρα του Φεστιβάλ και η ανταπόκριση του κοινού είναι ενθουσιώδης. Όμως, όπως λέει και η φράση κλισέ, τα καλύτερα έρχονται…

Ποτέ ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο συναρπαστικός!

6ο Horrorant Film Festival «Νύχτες τρόμου»
Αθήνα | 9-15 Μαΐου | Odeon Όπερα
Θεσσαλονίκη | 9-15 Μαΐου | Cineplexx
Πάτρα | 9-15 Μαΐου | Πάνθεον

Αλεξανδρούπολη | 16-21 Μαΐου | Ηλύσια
Ρόδος | 16-22 Μαΐου | Παλλάς

Το Horrorant Film Festival «Νύχτες Τρόμου» διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:

http://www.horrorantfilmfestival.com/
https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/

http://www.horrorant.com/
http://www.filmboy.gr/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework