...

09 έως 15 Ιουλίου 2018, Αθήνα & Σύρος

«The World Meets Your Startup»


Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, με την υποστήριξη του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας eBiz2018 (ebizsummerschool.com) στην Αθήνα και στο όμορφο νησί της Σύρου.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταρτιστούν σε γνωστικά αντικείμενα αιχμής, με υψηλή ζήτηση στα «επαγγέλματα του μέλλοντος», όπως User Experience (UX) Design, Business Transformation & Phygital experiences, E-business Law και Digital Marketing. Κατά τη διάρκεια του eBiz2018 οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να «δουλέψουν» τις ιδέες τους και χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και σε λίγες μόνο ημέρες να μετατρέψουν την ιδέα τους σε ένα καλοσχεδιασμένο ψηφιακό προϊόν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ομαδικά σε ένα Design Sprint και θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται τόσο από τον ακαδημαϊκό, όσο και από τον επιχειρηματικό χώρο, θα προσεγγίσουν αυτόν τον τομέα του ψηφιακού επιχειρείν με διαλέξεις, παρουσιάσεις εργαλείων και με εργαστηριακές συνεργατικές δραστηριότητες (hands-on experience). Το σχολείο απευθύνεται σε επαγγελματίες και σε προ/μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την αρτιότερη ακαδημαϊκή ή/και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Προθεσμία εγγραφών: 2/7/2018 (100€)*

summer-schools.aegean.gr/eBiz2018/Application-Form

* Απομένουν μόνο επτά (7) θέσεις ακόμη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

(website) ebizsummerschool.com

(e-mail) ebiz2018@aegean.gr

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework