7ο Ετήσιο Capital Link CSRinGreece Συνέδριο

Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

«Επενδύοντας στην ανάπτυξη – Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ»

Για 7η συνεχή χρονιά η Capital Link με το CSRinGreece διοργανώνει το Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Επενδύοντας στην ανάπτυξη – Το νέο πρόσωπο της ΕΚΕ» την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Με ιστορικό 22 ετών στη διοργάνωση εξαιρετικά επιτυχημένων επενδυτικών συνεδρίων, η Capital Link εγκαινίασε πριν από 7 χρόνια τη διοργάνωση μιας σειράς ετήσιων συνεδρίων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στο Λονδίνο, την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, όπου έχει γραφεία. Το συνέδριο, όπως και όλα τα συνέδρια της Capital Link (στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό και στη Σαγκάη) συνδυάζουν μοναδικές δυνατότητες πληροφόρησης, τεχνογνωσίας και δικτύωσης.

Συνέδριο «Επένδυση στην Ανάπτυξη» και Έκθεση Έργου Φορέων:

Η «Επένδυση στην Ανάπτυξη» είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργηθούν οι συνθήκες βιώσιμης ανάκαμψης με θετική επίδραση στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Το ετήσιο συνέδριο ευελπιστεί να προσφέρει στους συνέδρους και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες έναν πρακτικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους, καθώς και παρουσίασης πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επαφών που συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Παραδοσιακά, το παρακολουθούν 1.000 και παραπάνω συμμετέχοντες, αποτελεί πλατφόρμα κλειδί, μέσω της οποίας γεφυρώνεται η επικοινωνία μεταξύ εταιριών, πολιτών και φορέων, στοχεύοντας στο χτίσιμο αποτελεσματικών σχέσεων μεταξύ τους.

Υποστήριξη της Επιχειρηματικότητας:

Από την επιχειρηματική πλευρά, το συνέδριο αποσκοπεί να αναδείξει και να προβάλει τις συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα που αναλαμβάνουν οι ελληνικές και οι διεθνείς εταιρίες, καθώς και επιφανείς ομογενείς, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνείς φορείς, ευρωπαϊκοί οργανισμοί, επιχειρηματίες και επενδυτές από το εξωτερικό, ιδιαίτερα γνωστοί στους διεθνείς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς κύκλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να τον σκοπό αυτό. Οι διεθνείς οργανισμοί και οι ομογενείς επιχειρηματίες μπορούν και προσπαθούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στη διαμόρφωση θετικής εικόνας για την Ελλάδα και την προσέλκυση επενδύσεων.

Υποστήριξη της Κοινωνίας:

Από την κοινωνική πλευρά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το συνέδριο θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα σε πάνω από 100 φορείς από όλη την Ελλάδα, να παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους με το δικό τους ενημερωτικό υλικό στο ευρύ κοινό.

Εναρκτήρια Κύρια Ομιλία:

Την εναρκτήρια κύρια ομιλία του συνεδρίου θα πραγματοποιήσει η κα Κατερίνα Π. Παναγοπούλου, Εθνική Πρέσβης της Ελλάδας, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play), Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρας».

Θεματολογία:

  • «Act 4 Greece»: ένα καινοτόμο πρόγραμμα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα
  • Η πρόκληση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού – Προετοιμάζοντας τους νέους για τις προκλήσεις του αύριο
  • Υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες του αύριο
  • Επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας
  • Ελληνικές εταιρίες – Δημιουργία προοπτικών και ευκαιριών
  • Διάθεση κεφαλαίων από διεθνείς οργανισμούς για επενδύσεις στην Ελλάδα
  • Ιδιωτικά και επιχειρηματικά κεφάλαια για επενδύσεις - Βοηθώντας τις ελληνικές εταιρίες στο εξωτερικό
  • Μη εξυπηρετούμενα δάνεια ως επενδυτική και αναπτυξιακή ευκαιρία
  • Επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα
  • Κοιτώντας την Ελλάδα από νέα οπτική γωνιά

Επίσημη Τελετή Απονομής Βραβείων:

Την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σύντομη παρέμβαση.

2017 Capital Link CSR Leadership Awards

Φέτος, το Διεθνές Βραβείο «2017 Capital Link CSR Leadership Award» θα απονεμηθεί στον κ. Nicholas M. Logothetis, Συνιδρυτή, Concordia Summit και Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου της Concordia να φέρνει σε απευθείας επαφή ηγέτες από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με στόχο τον δημιουργικό διάλογο που θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον.

Το Ελληνικό Βραβείο «2017 Capital Link CSR Leadership Award» θα απονεμηθεί στον κ. Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΟΤΕ ως αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του Ομίλου ΟΤΕ σε τομείς του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης. Η βιώσιμη ανάπτυξη του Ομίλου ΟΤΕ είναι αυτή που οδηγεί τη στρατηγική και τις δράσεις του, στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους.

Nicholas M. Logothetis

Συνιδρυτής, Concordia Summit και Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ Libra Group

O Nicholas Logothetis είναι Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Libra Group και Συνιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Concordia. O Nicholas είναι ένας επιχειρηματίας που διακρίνεται για το πάθος του για την πολιτική και τις διεθνείς υποθέσεις. Ίδρυσε το Concordia, μαζί με τον συνεργάτη του Matthew Swift, με στόχο να διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ πολλών τομέων, ώστε να αντιμετωπιστούν επαρκώς οι παγκόσμιες προκλήσεις και να συμβάλλει στον σχεδιασμό ενός καλύτερου, βιώσιμου μέλλοντος. Η προσήλωση σε αυτόν τον στόχο και η δέσμευσή του μέσα από συνεργασίες να προσφέρει λύσεις στις διεθνείς προκλήσεις, κατέστησαν το Concordia ως ένα από τα εξέχοντα διεθνή κέντρα παγκόσμιων συνεργασιών μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Concordia, ηγείται ενός διακεκριμένου συμβουλίου που αποτελείται από κορυφαίους ηγέτες από την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τον ακαδημαϊκό τομέα. Οι ηγετικές του ικανότητες να καθοδηγεί το Concordia, ώστε να δημιουργεί ευκαιρίες για συνεργασίες ιδιωτικού-δημοσίου, έχουν καθιερώσει το Concordia ως φημισμένο ηγέτη στον χώρο της δημιουργίας συνεργασιών.

Από την ίδρυση του Concordia το 2011 επέβλεψε τη διοργάνωση έξι Διεθνών Συνόδων Κορυφής και πλειάδας συνεδρίων σε τοπικό και επαγγελματικό επίπεδο, με επιφανείς ομιλητές από τον δημόσιο, τον ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα, συμπεριλαμβανομένων πολλών πρώην και νυν επικεφαλής κρατών.

Ο Nicholas είναι μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων του Λονδίνου, του National Press Club Washington DC, καθώς και του Overseas Press Club. Πριν δημιουργήσει το Concordia και ενταχθεί στο Libra Group, πέρασε αρκετά χρόνια, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Fox News, British Sky Broadcasting, Bryan Cave LLP, Husch Blackwell Sanders and News Corporation. Ο Nicholas τελείωσε τη Σχολή Διεθνών Υποθέσεων Elliott, στο πανεπιστήμιο George Washington.

Μιχάλης Τσαμάζ

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ είναι, από τον Νοέμβριο του 2010, επικεφαλής του Ομίλου ΟΤΕ, κορυφαίου τηλεπικοινωνιακού παρόχου στην Ελλάδα και την ΝΑ Ευρώπη, μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom.

Υπό τη διοίκησή του, ο Όμιλος ΟΤΕ εξυγίανε τα οικονομικά του, δημιούργησε νέες πηγές εσόδων, και μετασχηματίστηκε σε μια σύγχρονη εταιρία τεχνολογίας με τον πελάτη στο επίκεντρο και την Cosmote ως ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Η υγιής χρηματοοικονομική του θέση, επιτρέπει στον Όμιλο ΟΤΕ να εφαρμόζει ένα εκτεταμένο, πολυετές, σχέδιο επενδύσεων σε δίκτυα οπτικών ινών, κινητής νέας γενιάς, υπηρεσιών πληροφορικής και συνδρομητικής τηλεόρασης, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της χώρας. Η στρατηγική του Ομίλου εστιάζει πλέον στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την προσαρμογή στα δεδομένα που δημιουργεί η νέα ψηφιακή εποχή.

Από το 2001, ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ, επιβλέποντας την πορεία των διεθνών θυγατρικών του Ομίλου. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της Cosmote στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στη Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει επίσης, τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Telekom Romania Communications. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από τον Ιούλιο 2016, ενώ από τον Νοέμβριο του 2016 έχει οριστεί Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Vodafone και η Philip Morris.

Ο κ. Τσαμάζ έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του New Brunswick του Καναδά.

Συμμετοχή και Υποστήριξη Εταιριών

Υπό την Αιγίδα: Δήμος Αθηναίων
Κορυφαίος Χορηγός: OTE
Παγκόσμιος Χρυσός Χορηγός: EY
Μεγάλοι Χορηγοί: Calamos Investments, Ελληνικά Πετρέλαια και Libra Group
Κύριοι Χορηγοί: Atlantic Bank, Hellas Gold S.A., Metropoulos & Co. και Tickethour Group Ltd.
Χορηγοί: B2KAPITAL, ΔΕΗ Α.Ε., Δικηγορική Εταιρία Ποταμίτης Βεκρής, DECA Investments, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, McKinsey και Company και ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
Χορηγοί Υποστήριξης: First Athens & FrieslandCampina

Διεθνείς Οργανισμοί: European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), European Investment Bank (EIB), European Investment Fund (EIF) & International Finance Corporation (IFC)

Φορείς Υποστήριξης: Action Finance Initiative (AFI), Concordia Summit, Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών, Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας, Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, Ελληνικό Κέντρο Εργασιακής Διαμεσολάβησης (ΕλλΚΕΔ), Endeavor Greece, Ένωση Αποφοίτων Αμερικανικών Πανεπιστήμιων, Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος, Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, Propeller Club, Ροταριανός Όμιλος Αθηνών, Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών, Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Σύνδεσμος Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: AllAboutShipping, Building Green Magazine, CNN Greece, COSMOS Hellenic Public Radio, Εφημερίς Δημοπρασιών, Economia, Εθνικός Κήρυκας, epixeiro.gr, Η Καθημερινή, Mignatiou.com και SKAI.

Η Ταυτότητα της Capital Link

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η Capital Link δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας (Investor Relations amp; Financial Communication).

Η Capital Link εξειδικεύεται στον χώρο της Ναυτιλίας, συνεργαζόμενη με την πλειονότητα των Ναυτιλιακών εταιριών, εισηγμένων στα Χρηματιστήρια της Ευρώπης, Αγγλίας και Αμερικής. Παράλληλα, διοργανώνει ετησίως μία σειρά συνεδρίων στη Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Λευκωσία και Σαγκάη που αφορούν στους κύριους τομείς δραστηριότητάς της.

Από τον Ιανουάριο του 2011, η Capital Link επέκτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιουργώντας το δίγλωσσο portal www.csringreece.gr, μία πρωτοποριακή ιστοσελίδα, η οποία γεφυρώνει την επικοινωνία μεταξύ των εταιριών και των φορέων που εκπροσωπούν την κοινωνία, αποτελεί μία συγκεντρωτική πηγή ενημέρωσης όλων των νέων που αφορούν στον χώρο της ΕΚΕ και δίνει βήμα και φωνή σε συλλόγους από όλη την Ελλάδα.

Η Capital Link διοργανώνει δεκατέσσερα συνέδρια ετησίως, εκ των οποίων τα επτά επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα. Τα συνέδρια της Capital Link προσελκύουν την ελίτ των οικονομικών, επενδυτικών και ναυτιλιακών κοινοτήτων και παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης. Η παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της Capital Link ενισχύει την προβολή και την εμβέλεια αυτών των συνεδρίων κατά τη διάρκεια του έτους σε παγκόσμια κλίμακα, με διάρκεια πέρα από την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση, καθιστώντας τα ένα συνεχές σημείο αναφοράς για τους συμμετέχοντες στην αγορά.

Οι προσπάθειες της Capital Link έχουν αναγνωριστεί το 2011 από τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyds's List, το 2012 και το 2013 από το περιοδικό InterContinental Finance και το 2016 από το περιοδικό Wealth & Finance. Το 2016, ο κ. Nicolas Bornozis έχει τιμηθεί προσωπικά για τη δέσμευσή του, τη συμβολή του και τις προσπάθειές του για την προώθηση της Ελλάδας και της Ελληνικής Ναυτιλίας στο εξωτερικό και στη Διεθνή Επενδυτική Κοινότητα από το Propeller Club και το Ελληνο-Αμερικανικό Ινστιτούτο AHI.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:

Κα Όλγα Μπορνόζη - obornozi@capitallink.com

Κα Μάϊρα Κίτωβα - marketing@capitallink.com

Τηλ. επικοινωνίας +30 210 6109 800

www.csringreece.gr/forum/2017

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework