...

Ε.ΣΗΜ.ΕΤ.
Ένωση Σηματούχων Εταιριών Ελλάδας και Κύπρου

Η Ε.ΣΗΜ.ΕΤ. (Ένωση Σηματούχων Εταιριών Ελλάδας και Κύπρου) αποτελεί την πρώτη και μοναδική ένωση στην Ελλάδα για θέματα προστασίας σηματούχων εταιριών τα προϊόντα των οποίων πλήττονται από το παραεμπόριο και σκοπό έχει τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους. Είναι μέλος του Global Anti-Counterfeit Network εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Ελλάδα κατατάσσεται στην 1η θέση σχετικά με την απώλεια θέσεων εργασίας λόγω της κυκλοφορίας προϊόντων παραεμπορίου και στην 4η θέση όσον αφορά στις απολεσθείσες πωλήσεις. Καλλυντικά, είδη ρουχισμού, αξεσουάρ, ποτά και τρόφιμα, αλλά και φάρμακα, είναι οι κλάδοι που πλήττονται περισσότερο σε σύγκριση με τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταγράφοντας απώλειες σε πωλήσεις της τάξης του 20% και του 12% αντίστοιχα.

Στις 7/10/2017 θα διεξαχθεί το συνέδριο της Ε.ΣΗM.EΤ. με θέμα: «Προστασία των εμπορικών σημάτων από την παραποίηση και εισαγωγή διαμεσολάβησης». Εγγραφές στο www.fashionip.eu. Με την εγγραφή στο συνέδριο η ένωση κάνει δώρο την ετήσια εγγραφή. Σκοπός του συνεδρίου είναι η σωστή ενημέρωση σχεδιαστών μόδας, φοιτητών, νομικών, διαμεσολαβητών, καθώς και εταιριών, σχετικά με τι είναι παραποίηση/αντιγραφή, τρόπους αντιμετώπισης, πότε η έμπνευση (inspired by) μπορεί να θεωρηθεί αντιγραφή και πότε όχι, επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία κ.λπ.

Για τα προγράμματα της ένωσής μας επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες: www.ermissaysno.eu και www.fashionip.eu.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: 210 6440424 ή στο info@esimet.gr.

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework