Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους

Δύο βραδιές για όλους τους φαν του κινηματογράφου στον πιο όμορφο θερινό κινηματογράφο της χώρας έρχονται να μας μαγέψουν. Υποδεχόμαστε φέτος το 7ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου με συνολικά 33 ταινίες μικρού μήκους από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Ο θερινός κινηματογράφος της Έδεσσας μεταμορφώνεται στο πιο σινεφίλ spot της πόλης και φιλοξενεί τον κόσμο που αγάπησε και στήριξε τον θεσμό από την 1η του χρονιά, αλλά και όλους τους αγαπητούς δημιουργούς των ταινιών απ' όλη την Ελλάδα.

Το φεστιβάλ για μας ξεκίνησε σαν ένα φως στην πολιτιστική ζωή της πόλης μας και φάνταζε σαν κάτι τρελό και ουτοπικό. Σαν κάτι απραγματοποίητο.

Το όνειρο όμως αυτό, έπειτα από 6 επιτυχημένες χρονιές, έφτασε να μετρά την 7η διοργάνωσή του για το καλοκαίρι του 2022. Το όνειρο μεγάλωσε, ενισχύθηκε και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας και από όλους τους δημιουργούς που μας εμπιστεύτηκαν τις ταινίες τους, τα πνευματικά «παιδιά» τους!

Εν αναμονή λοιπόν του καλύτερου, μέχρι το επόμενο, φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους της Έδεσσας, με έντονο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, το μεράκι και τη δουλειά, είμαστε εδώ σε μια μετά-Covid εποχή να αναμένουμε τη συντροφιά σας με χαρά να απολαύσουμε μαζί τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου!

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr