« Εκεί όπου το ντοκιμαντέρ συναντά την Ιστορία και τον Πολιτισμό»

(21- 28 Αυγούστου 2022)

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου «Πέρα από τα Σύνορα», πρόκειται να ανοίξει την αυλαία του εντός των επόμενων ημερών, φιλοξενώντας στην «άκρη του Αιγαίου» τη μεγαλύτερη, έως τώρα, διοργάνωσή του. Με πλήθος επίτιμων καλεσμένων, με 3 διαφορετικές σκηνές προβολών, με 26 παγκόσμιες και πανελλαδικές πρεμιέρες στο πρόγραμμά του, με 10 διαφορετικά βραβεία και 3 ξεχωριστές κριτικές επιτροπές, η 7η έκδοση του «Πέρα από τα Σύνορα» υπόσχεται μια ξεχωριστή κινηματογραφική και πολιτιστική εμπειρία σε όσους και όσες παρευρεθούν στο μαγευτικό Καστελλόριζο κατά την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, 21/08-28/08.

Ειδικές ευχαριστίες οφείλονται σε όλους του υποστηρικτές του Φεστιβάλ, που για ακόμα μια χρονιά στήριξαν αυτό το δύσκολο, πολύμορφο και πολυπολιτισμικό εγχείρημα: στο, Οικουμενικό Πατριαρχείο, στη Βουλή των Ελλήνων, στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στην Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελόριζου. Επιπλέον, ειδική ευχαριστήρια μνεία αφιερώνεται στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, στην ΕΡΤ, στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη – Media Desk», στο Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, στο Ίδρυμα και στο Κανάλι της Βουλής των Ελλήνων, στην Deloitte, στο Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου, στην ΑΜΚΕ Αιγαίας, στις πρεσβείες των Η.Π.Α., της Αυστραλίας και της Ισπανίας, στο Τσεχικό Κέντρο, στο Phoenix Channel της Γερμανίας και στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.

Για τη διάδοση και την εξωστρέφεια του κινηματογραφικού οράματος του 7ου «Πέρα από τα Σύνορα», κεντρικοί χορηγοί επικοινωνίας ανέλαβαν οι ΕΡΤ και ο όμιλος Alter Ego (Mega Channel, Το Βήμα, Τα Νέα, In.gr και One Channel). Ειδικές ευχαριστίες στους φετινούς χορηγούς επικοινωνίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Cineuropa, Filmfestivals.com, CNN Greece, Vice Greece, Μελωδία fm 99.2, Star Channel, Culturenow.gr, Εφημερίδα των Συντακτών, Cosmote TV, Η Καθημερινή, Mad Channel, Cinemaniaξ, Cineraporto, The Toc, ΣΚΑΙ fm 100.3, Κουλτουρόσουπα, Cityportal, Skywalker, Στέντορας, GrTraveler, Hephaestus Wien, Ologramma, Ozon, τον όμιλο Κρήτη Tv, MySuperTrip, Kilkis24, Αιγαίο TV και Times News.

Τέλος, ευχαριστίες οφείλονται στους Χορηγούς Προϊόντων και Υπηρεσιών: Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Semiramis City Hotel, Βαρβαγιάννη, Νέκταρ, Νήσος Beer, Kounaki Wines, Tatakis Wines, FrezyDerm, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Μύλος, Ανδανία και τη μεταφορική εταιρεία Άλφα Σίγμα.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Πρoέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η διοργάνωση ανήκει στο Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), σε συνεργασία με την Ecrans des Mondes (Παρίσι), την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και έχει την υποστήριξη ή/και χορηγία του Υπουργείου Εξωτερικών / Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών, της Βουλής των Ελλήνων, του Δήμου Μεγίστης, της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Αθήνα, της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα, του Τσεχικού Κέντρου Αθήνας, του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ).

Δείτε το επίσημο προωθητικό βίντεο του 7ου «Πέρα από τα Σύνορα» 2022 στο https://www.youtube.com/watch?v=OcdAEGRVVp0 και ένα σύντομο φιλμ με στιγμιότυπα από την περσινή διοργάνωση στο https://www.youtube.com/watch?v=NSXDVuRnCmM

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.beyondborders.gr​ ή να επικοινωνήστε με το Φεστιβάλ στη διεύθυνση info@beyondborders.gr


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr