Καλώς ήλθατε στην Agroland, την εξειδικευμένη έκθεση λαχανικών, φρούτων και αρωματικών φυτών «Fresh, frozen & dried» που θα πραγματοποιηθεί στις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας και θα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες. Εμείς, η εταιρία 3ΕΚ, οι οργανωτές των εκθέσεων Syskevasia, Plastica, Chem & HealthLab, με 33 έτη εμπειρίας, προχωρούμε και στη διοργάνωση αυτής της νέας, ενδιαφέρουσας και στοχευμένης έκθεσης.

Η Agroland αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον 150 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα καλύψουν τουλάχιστον 6.000 τ.μ. επιφάνειας, καθώς και το ενδιαφέρον 8.000 επισκεπτών. Επίσης, θα προσεγγίσουμε και 30 ξένους αγοραστές (hosted buyers) με σκοπό τη σύναψη επαγγελματικών σχέσεων με τους εξαγωγικούς εκθέτες μας. Επιπλέον, από επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας θα διαθέτουμε πούλμαν αποκλειστικά για την έκθεση, ώστε να εξυπηρετήσουν κατά το μέγιστο δυνατό τούς επισκέπτες μας από την περιφέρεια. Ταυτόχρονα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες και ομιλίες από διάφορους φορείς/υποστηρικτές της έκθεσης.

Η Agroland θα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και θα αποτελεί σημείο συνάντησης των σημαντικότερων παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα, για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση προϊόντων όπως φρούτα, λαχανικά, αρωματικά φυτά/βότανα, παρασκευάσματα, ξηροί καρποί, αποξηραμένα προϊόντα, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα θρέψης και προστασίας, φυτώρια, γεωργικός εξοπλισμός και αγροεφόδια, είδη συσκευασίας και συντήρησης, καθώς και εταιριών παροχής υπηρεσιών.

Η Agroland –μια νέα πρόταση, μια νέα ευκαιρία– θα συμβάλει στην πραγματοποίηση καρποφόρων επαφών των εκθετών με τον δευτερογενή και τριτογενή τομέα απ’ όλη την ελληνική επικράτεια και από επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Η έκθεση απευθύνεται σε επισκέπτες από τους κλάδους των μεταποιητικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών, σε μέλη των κεντρικών λαχαναγορών και λαϊκών αγορών, σε σούπερ και μίνι μάρκετ, σε οπωροπωλεία, καλλιεργητές, αγρότες, σε καταστήματα/αγορές γεωργικών ειδών, ξηρών καρπών και βιολογικών προϊόντων, σε τυποποιητήρια/συσκευαστήρια κ.ά.

Η Agroland έχει ήδη τη στήριξη πολύ σημαντικών φορέων, όπως ο ΟΚΑΑ (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας), η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων και Πωλητών Λαϊκών Αγορών, ο ΣΕΚΛΑ (Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών), η ΠΕΝΑ (Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών), η ΕΑΦΦΕ (Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας), το ΠΑΣΩΒΑ (Πανελλήνιο Σωματείο Βιοκαλλιεργητών Aloe Vera), η ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), η ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών, καθώς και των περιοδικών «Γεωργία-Κτηνοτροφία», «ο Κόσμος του Super Market», «Triiris», «All Pack Hellas», της εφημερίδας «Ύπαιθρος Χώρα» και των site Skywalker.gr και Stentoras.gr.

Η 3ΕΚ Οργάνωση Εκθέσεων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σ’ αυτή τη νέα, μοναδική και διευρυμένη έκθεση και να επωφεληθείτε από την επιτυχία του σημαντικού αυτού επαγγελματικού γεγονότος, που θα αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επαγγελματιών.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework