...

Δελτίο Τύπου

AKMH Innovation Project

Διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από το Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ

Το ΑΚΜΗ Innovation Project είναι γεγονός, ο 1ος διαγωνισμός Καινοτόμου Επιχειρηματικής Ιδέας από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΑΚΜΗ, που έχει ως στόχο να αναδείξει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και τη συνεργασία.

Σπουδαστές και απόφοιτοι του Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολεγίου ηλικίας από 18 έως και 24 ετών έχουν προσκληθεί πανελλαδικά να συμμετάσχουν σε μια γιορτή του επιχειρείν, η οποία πρόκειται να αποτελέσει θεσμό στην εκπαίδευση.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις τους σε θεματικά πεδία τα οποία αφορούν στον τουρισμό, στην τεχνολογία, στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, στις υπηρεσίες υγείας, στη βιομηχανία – μεταποίηση – μόδα, στην πράσινη επιχειρηματικότητα και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα.

Η επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις έξι (6) πιο ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κατατεθούν, θα παράσχει εκπαίδευση στους διακριθέντες σε θέματα σχεδιασμού, μεθοδολογίας, κατάρτισης επιχειρηματικού σχεδίου, χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, startup funding και παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών σε κοινό.

Οι έξι ομάδες ή τα άτομα που θα έχουν διακριθεί θα παρουσιάσουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους σε μια ειδική εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μελετηθούν case studies επιτυχημένων startups, ενώ θα έχουν κληθεί διακεκριμένοι startuppers, οι οποίοι θα αξιολογήσουν του υποψηφίους, ώστε να καταλήξουν στις τρεις (3) πιο ολοκληρωμένες επιχειρηματικές προτάσεις του διαγωνισμού.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού τα οποία θα απονεμηθούν στους νικητές είναι δωροκάρτες από τα καταστήματα ΙΚΕΑ συνολικής αξίας 2.000 ευρώ και δωρεάν παραχώρηση επαγγελματικού χώρου για έξι (6) μήνες και συμμετοχή σε επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας δύο (2) μηνών προσφερόμενο από το Impact Hub Athens.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΑΚΜΗ Innovation Project : http://www.iek-akmi.edu.gr/innova-2017.

Διοργάνωση : ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Υπό την αιγίδα : Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων

Χορηγοί : ΙΚΕΑ, IMPACT HUB ATHENS.

Υποστηρικτές : INNOVATHENS – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Vitabroad, Bloode, Wildrobe, Nannuka.

Χορηγοί επικοινωνίας : www.epixeiro.gr, www.getbusy.gr, www.skywalker.gr.

Πληροφορίες:

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, 210 8224074

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework