Ακρόαση χορευτών για τη σεζόν 2017-18

Δηλώστε συμμετοχή έως τη Δευτέρα 26 Ιουνίου

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και η χορογράφος Μέντη Μέγα αναζητούν χορευτές δυναμικούς και ανήσυχους, που έχουν όρεξη να παίξουν, να πειραματιστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στη δημιουργία έργου για όλη τη σεζόν 2017-18.

Ακρόαση για παράσταση χορού για εφηβικό κοινό σε παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, που θα παίζεται από το φθινόπωρο σε κλειστά γήπεδα μπάσκετ σχολείων και δήμων.

Η παράσταση κάνει μια αντιπαράθεση του αθλητισμού με την τέχνη. Αγγίζει με παιγνιώδη και χιουμοριστικό τρόπο ζητήματα που εγείρονται από τους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού και τα σόου της τηλεόρασης, θέματα που αφορούν τους σημερινούς εφήβους, όπως τα πρότυπα ομορφιάς και σωματικής διάπλασης, τα έμφυλα στερεότυπα, η διαφορετικότητα, η ελευθερία και οι κανόνες, ο οπαδισμός, το θέαμα, η διασημότητα και η δημοσιότητα.

Όσοι προσέλθουν στην ακρόαση θα πρέπει να μπορούν να δεσμεύσουν για ολόκληρη τη χρονιά δύο πρωινά και ένα απόγευμα της εβδομάδας τους. Η παράσταση θα ταξιδέψει επίσης σε σταθμούς εκτός Αθήνας για περιορισμένες ημερομηνίες.

Οι πρόβες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα από αρχές Σεπτεμβρίου έως μέσα Οκτωβρίου 2017 και θα είναι πρωινές.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν στο education@sgt.gr:

  • Ένα βιογραφικό σε μορφή κειμένου. Στο τέλος του βιογραφικού παρακαλούμε να προσθέσετε μια μικρή παράγραφο που να αναφέρει τη σχέση που έχετε με τον αθλητισμό. Αναφέρετε συγκεκριμένα αθλήματα (ατομικά ή ομαδικά) με τα οποία έχετε ασχοληθεί και σε τι επίπεδο (συνολικά 300 λέξεις).
  • Ένα σύντομο σχόλιο γύρω από τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού που παίζουν τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση (μέχρι 200 λέξεις).

Αιτήσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 15:00. Αφού μελετηθούν όλες οι αιτήσεις προσεκτικά, θα επιλεγούν ορισμένες από αυτές.

Απαντήσεις για την ώρα του προκαθορισμένου/συγκεκριμένου ραντεβού σε όσους επιλεγούν για την ακρόαση θα δοθούν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 έως τις 15:00, ενώ στους υπόλοιπους θα σταλεί αρνητική απάντηση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107).

Ημερομηνία: Παρασκευή 7 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: από τις 10:00

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστεί να παραμείνετε μέχρι τις 15:00.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework