5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου στη Σύρο

Akropoditi Dance Fest 2017
08-21 Ιουλίου 2017

Δύο εβδομάδες γεμάτες από εργαστήρια, παραστάσεις, βραδιές γνωριμίας, ανοιχτές παρουσιάσεις, διαλέξεις, jams – ανοιχτούς αυτοσχεδιασμούς

Το Κέντρο Χορού Σύγχρονης Έκφρασης και Δημιουργίας και το Χοροθέατρο Ακροποδητί, μετά την ίδρυση του θεσμού «Φεστιβάλ Χορού – Akropoditi Dance Fest» και την υλοποίηση ήδη τεσσάρων φεστιβάλ στη Σύρο και μετά τη σημαντική διάκριση του χοροθεάτρου τον Νοέμβριο του 2016 με το Βραβείο Χορού από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου και Χορού, διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού και Χοροθεάτρου, που θα λάβει χώρα στη Σύρο από τις 8 ως τις 21 Ιουλίου του 2017. Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες (08-21/07/17) και σκοπό του έχει να καταστήσει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων έναν τόπο συνάντησης και πολιτιστικής ανταλλαγής ανάμεσα σε καταξιωμένους αλλά και νέους δημιουργούς σύγχρονων ομάδων χορού και χοροθεάτρου.

Τα φετινά μας εργαστήρια:

Σύγχρονος χορός, κλασικό μπαλέτο, αυτοσχεδιασμός και σύνθεση, partnering, ακροβασία, φωνητική τέχνη, υποκριτική – θέατρο, ινδικός χορός, μουσική σύνθεση στη yoga, skinner releasing technique, σωματικό θέατρο, performance – σκηνική σύνθεση για μουσικούς και σωματικούς performers.

Φέτος προσφέρονται δωρεάν δύο νέα ειδικά εργαστήρια: εργαστήριο χορού hip-hop για παιδιά 10-11 ετών, εργαστήριο δημιουργικού χορού για άτομα με και χωρίς κινητικές αναπηρίες 18-48 ετών.

Ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για τα εργαστήρια του φεστιβάλ: 1 Απριλίου-31 Μαΐου 2017.

Μαζί μας οι: Γιάννης Αντωνίου, Χριστίνα Ζάννη, Ακύλλας Καραζήσης, Τάσος Καραχάλιος, Κική Μπάκα, Σταμάτης Μπενέτας, Σπύρος Σακκάς, Αγγελική Στελλάτου, Βαλασία Συμεωνίδου, Έλενα Τοπαλίδου, Βασιλική Χρυσανθακοπούλου – Τσαγκάρη, Nabil el Barrage amp; Ευτυχία Πανοπούλου, Camilo Bentancor Gallardo, Ermira Goro, Gil Kerer, Milan Tomášik, Joe Tornabene amp; Θάλεια Δήτσα, Andi Xhuma amp; Μαρία Δουλγέρη.

  • Διαλέξεις, παρουσιάσεις και jams από τους συμμετέχοντες και τους διδάσκοντες των εργαστηρίων.
  • Παραστάσεις από προσκεκλημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  • Ανοιχτές δράσεις και εκδηλώσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου γύρω από τη σύγχρονη έκφραση στον χορό και στο θέατρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

Trailer: https://vimeo.com/190359321

Ελάτε στην Ερμούπολη να μοιραστούμε το ίδιο πάτωμα, την ίδια αμμουδιά, να χορέψουμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες, αλλά και να προσεγγίσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, έκφρασης και παρατήρησης.

Ηρώων Πολυτεχνείου 84

841 00 Ερμούπολη, Σύρος

...

...

...

www.akropoditi.gr

E-mail: info@akropoditi.gr
dancefestakropoditi@outlook.com

Τηλ.: 22810 80690 (Κέντρο Χορού)
694 4771449
697 3792685
693 7395328

Χορηγοί επικοινωνίας:

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework