Η φιλοσοφία:

Η βασική μας αποστολή είναι να δημιουργούμε εμπειρίες που να διατηρούνται ζωντανές στην σκέψη για καιρό. Το μυστικό της επιτυχίας αυτής βρίσκεται σε απλές, καθημερινές απολαύσεις, που διεκδικούν μια μεγάλη θέση στην καρδιά κάθε επισκέπτη μας. Στη συνεχή προσπάθειά μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά. Με αυτό τον τρόπο έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, μετατρέποντάς τους σε πιστούς φίλους που ανυπομονούν να μας επισκέπτονται ξανά και ξανά.

Τα ξενοδοχεία μας:

Κάθε ξενοδοχείο και μία νέα εμπειρία. Η φιλοσοφία μας υποστηρίζει πως «πρέπει κανείς να ζει την εμπειρία των διακοπών στο έπακρο».

Τα ξενοδοχεία μας ανακαινίζονται κάθε χρόνο. Η μαγεία που αντικρίζει ο επισκέπτης κρύβεται σε μικρές πινελιές οι οποίες, πάντοτε με ευλαβική προσοχή, εναρμονίζονται με τη φυσική ομορφιά του νησιού. Ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το τελευταίο μας απόκτημα βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και σας φέρει πιο κοντά με το ομορφότερο κομμάτι της πόλης.

Οι γαστρονομικές επιλογές:

Φέρνουμε τη σύγχρονη κουζίνα ένα βήμα πιο πέρα δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας των εστιατορίων και των μπαρ αποκτούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Η κουζίνα μας απαρτίζεται από μια επιλεγμένη ομάδα διακεκριμένων σεφ, που με κοινό γνώμονα το πάθος τους για τη μαγειρική δημιουργούν ασύγκριτες απολαύσεις αποκλειστικά για εσάς. Οι γευστικές προτάσεις μας δημιουργούνται για να ικανοποιούν τις πιο βαθιές επιθυμίες σας.

Ο όμιλος «Ανδρώνης» προσκαλεί τους επαγγελματίες στον χώρο του food & beverage (restaurant manager, food & beverage manager, sommelier, maître, barista και bartender, σερβιτόρος και βοηθός σερβιτόρος) να συμμετάσχουν στις ημέρες καριέρας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19/2, 11:00-15:00, στα κεντρικά γραφεία του στην Αγία Παρασκευή.

Είναι απαραίτητο να φέρετε μαζί σας το βιογραφικό σας σημείωμα μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία σας.

Διεύθυνση: Αιόλου 9, Αγία Παρασκευή
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ταλίν Κιρουμπιάν, HR manager
E-mail: hr@andronisexclusive.com

Λέξεις κλειδιά: 

Andronisξενοδοχείοφιλοσοφία
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework