Ανοικτή ημερίδα:

Two-Way Leadership & the Art of Adaptation
Αμφίδρομη Ηγεσία & η Τέχνη της Προσαρμογής

...

IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο
14/12/2017 17:30-21:00

Στόχος της ημερίδας είναι η ανάδειξη της αλληλεξάρτησης και της αλληλοσυμπλήρωσης μεταξύ ηγέτη και ομάδας.

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ένας ηγέτης για την αποτελεσματικότητά του, μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς τόσο ο ίδιος, όσο και η επιχείρηση στην οποία ανήκει, αξιοποιώντας τις αμέτρητες ιδέες της ομάδας εργαζομένων που διοικεί. Ένα από τα πλεονεκτήματα του ηγέτη στο πολύπλοκο εργασιακό περιβάλλον όπου δραστηριοποιείται είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες, τις σκέψεις και τις ιδέες της ομάδας του, να τις ιεραρχεί και ακολούθως να τις αξιοποιεί.

Η ημερίδα «Αμφίδρομη Ηγεσία & η Τέχνη της Προσαρμογής» προσεγγίζει την επιχείρηση και το ανθρώπινο δυναμικό ως φυσικό πολύπλοκο σύστημα που προσαρμόζεται στο εργασιακό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον για την επίτευξη του επιχειρησιακού οράματος και στόχου. Σε μία διαφορετική και ιδιαίτερα χρηστική για το κοινό ημερίδα συνδυάζονται άρρηκτα η θεωρία της ηγεσίας με τις βέλτιστες πρακτικές της επικοινωνίας και της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την ανάδειξη σύγχρονων και ταυτόχρονα αποδοτικών πρακτικών προς υιοθέτηση.

Το link της ημερίδας είναι: https://goo.gl/fTkjRJ.

Επιπλέον θα συζητηθούν ο νέος ρόλος του ηγέτη στην ανάπτυξη μίας επιχείρησης, οι τάσεις του σύγχρονου HR, τα soft skills και οι δεξιότητες που πρέπει να έχει πλέον ο εργαζόμενος σε σχέση με τις σημερινές απαιτήσεις και τα επαγγέλματα του μέλλοντος.

Οι Ομιλητές τις Ημερίδας θα είναι:

Βαλεντίνα Κόρδη, High Performance & Mindset Coach for Entrepreneurs, Executives & Teams

...

Αντώνης Γαβαλάς, MSc Teamwork Specialist | Lecturer IST College

...

Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής Skywalker.gr

...

Ορέστης Ματσούκας, Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) | Orama Group Founder

...

Τέλος, σημειώνεται ότι θα γίνει αναφορά στο πώς Διοίκηση και Εργαζόμενοι μπορούν και πρέπει να προσαρμοστούν στα ιδιαίτερα απαιτητικά και ραγδαίως μεταβαλλόμενα δεδομένα, ώστε να ανταπεξέλθουν στην εργασιακή πίεση και στο στρες, μεταβάλλοντας το άγχος σε δημιουργικότητα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον, βιώσιμο, παραγωγικό, με υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα για όλες τις πλευρές.

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να δημιουργηθούν νέα διοικητική κουλτούρα και συστήματα που θα αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ανθρώπινες ικανότητες, με βάση τα διδάγματα των επιστημών που μελετούν την ανθρώπινη συμπεριφορά, αλλά και τον φυσικό μας κόσμο.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework