Ανοικτός Καφές: Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας

Ιστορίες επιχειρηµατικής επιτυχίας που καταδεικνύουν την πορεία που ακολούθησαν οµάδες νέων προκειµένου η ιδέα τους να γίνει πράξη θα παρουσιάζονται τους επόµενους µήνες σε κεντρικά σηµεία συνάντησης της νεολαίας και δη σε καφέ του δήµου Κηφισιάς.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του δήµου Κηφισιάς στην επιχειρηµατικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλµένο δηµοτικό σύµβουλο επιχειρηµατικότητας του δήµου Βαγγέλη Αυλήτη.

Ο «Ανοικτός Καφές: Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας» έχει σκοπό την παρουσίαση ελληνικών προσπαθειών στο επιχειρείν και στις νέες τεχνολογίες υπό την οπτική του starting-up και αφορά σε ιστορίες επιχειρηµατικής επιτυχίας start-up εταιριών.

Έχουν ήδη προγραµµατιστεί 3 εκδηλώσεις επιχειρηµατικής επιτυχίας:

  • Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στις 6 µ.µ. στο 24 All Day Bar, Ιλισίων 24, Νέα Κηφισιά
  • Δευτέρα 13 Νοεµβρίου 2017 στις 6 µ.µ. στο Escoba, Πατριάρχου Μαξίµου 1, Κεφαλάρι
  • Δευτέρα 11 Δεκεµβρίου 2017 στις 6 µ.µ. στο Zambri, Αγίου Δηµητρίου 9, Κηφισιά

Η συµµετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόµενο, ενώ οι συµµετέχοντες επιβαρύνονται μόνο µε ό,τι καταναλώσουν.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έµπνευσης για δυνητικές start-ups, αλλά και για ένα ευρύτερο networking στον χώρο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework