Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου στις 6 μ.μ. η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα θα συναντήσουν την παράδοση στο Βάρσο στην Κηφισιά, όπου θα πραγματοποιηθεί «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας». Οι ομιλητές θα είναι η κα Αθηνά Ντόβα από την εταιρία Owiwi, τη start-up που μετέτρεψε τις προσλήψεις προσωπικού σε παιχνίδι, ο κ. Κίμων Τουσμάνωφ από την Arpato, την πρώτη real time πλατφόρμα δημοπρασιών στην Ελλάδα, όπου την τιμή την καθορίζεις ο ίδιος, η κα Δανάη Αντωνοπούλου από την Pegneon, τη start-up η οποία εκπαιδεύει το προσωπικό μίας εταιρίας μέσα από βιντεοπαιχνίδια, και ο κ. Δημήτρης Πουρναράκης από τη Nimbata, μία καινοτόμα πλατφόρμα για την αξιολόγηση προωθητικών ενεργειών μέσω τηλεφώνου.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του δήμου Κηφισιάς για την επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του δήμου κ. Ευάγγελο Αυλήτη.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικές start-ups, αλλά και για γενικό start-up networking. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν με ό,τι καταναλώσουν.

Λέξεις κλειδιά: 

ανοιχτόςκαφέςκηφισιά
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr