Η The Holy Art Gallery υποδέχεται τον Cacao Rocks στην έκθεση «Art on Loop London-Athens»!
 

Εγκαίνια: Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, 19.30-22.00

Έκθεση ανοιχτή στο κοινό έως τις 14 Μαΐου

Πραξιτέλους 26, Αθήνα, 105 61

Την Παρασκευή 5 Μαΐου η The Holy Art Gallery μας προσκαλεί στην τρίτη συνεχόμενη έκθεση «Art on Loop London-Athens» στην καρδιά της Αθήνας, αυτή τη φορά με special guest τον αγαπημένο στο ελληνικό και παγκόσμιο κοινό Cacao Rocks, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό έργων του στις οθόνες της gallery, αλλά και ένα φυσικό του έργο ως έκπληξη για το αθηναϊκό κοινό!

Εάν σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις την gallery που επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ του ψηφιακού και του φυσικού κόσμου, τότε η έκθεση «Art on Loop London-Athens» είναι η τέλεια αφορμή για σένα.

Μαζί με τον Cacao Rocks, πολλοί σύγχρονοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο πρόκειται να παρουσιάσουν τα προς πώληση έργα τους στη μοναδική The Holy Art Gallery σε Αθήνα και Λονδίνο, δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες καλλιτεχνικά πόλεις της Ευρώπης.

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία έκθεσης και θέασης τέχνης στον πιο ατμοσφαιρικό χώρο τέχνης στην Αθήνα;

Ο μαγευτικός χώρος της The Holy Art Gallery σας περιμένει σε ένα opening event που θα σας μείνει αξέχαστο, συνοδεία open wine bar!
Κλείστε τα εισιτήριά σας δωρεάν εδώ

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.theholyart.com/

Contact: athens@theholyart.com

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 09:00-13:00 & 14:00-18:00, Παρασκευή 19:30-22:00, Σαββατοκύριακο 11:00-17:00

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr