...

6 – 9 Φεβρουαρίου 2020

Το Φεστιβάλ της καρδιάς μας... το Φεστιβάλ όλων των tango lovers κλείνει 6 χρόνια!

Το 6ο Διενθές TangoLovers Festival, για άλλη μία χρονιά, φιλοξενεί σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής και γεμίζει την πρωτεύουσα με μελωδίες και εικόνες της μακρινής και όμορφης Λατινικής Αμερικής, του Μπουένος Άιρες και του Μοντεβιδέο.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 4 μέρες (6 - 9 Φεβρουαρίου) και θα περιλαμβάνει μαθήματα στο tangoFIX dance studio και χορευτικές βραδιές τανγκό (milongas) στον πολιτιστικό χώρο Cine Κεραμεικός Κολωνάκι.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε έναν πραγματικό θρύλο του τάνγκο και πρωταγωνιστή της ταινίας «The Tango Lesson» (1997) τον Pablo Veron μαζί με την παρτενέρ του Cecilia Capello.

Για δεύτερη φορά επίσης κοντά μας, ένα ζευγάρι με σπουδαία καριέρα παγκοσμίως και με μεγάλη συνεισφορά στο τανγκό οι Αργεντίνοι Sebastian Arce και Mariana Montes ενώ για πρώτη φορά ένα από τα σημαντικότερα ζευγάρια της Τουρκίας με διεθνή καριέρα οι Utku Kuley και Iris Dogdu θα είναι μαζί μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το TangoLovers Festival βρίσκεται υπό την αιγίδα των πρεσβειών Αργεντινής και Ουρουγουάης.

Το φεστιβάλ - θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας δέχεται κάθε χρόνο συμμετοχές που ξεπερνούν τις 20 χώρες!

Στην καρδιά του χειμώνα, στον πιο υπέροχο χώρο, χορευτές από όλο τον κόσμο ανάβουν στην Αθήνα τη φλόγα του πιο ερωτικού χορού… το τάνγκο!

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει:

Πέμπτη 6/2/2020 έως Κυριακή 9/2/2020

  • Μαθήματα Tango (Παρασκευή-Κυριακή) στο tangoFIX dance studio. 15 διαφορετικά μαθήματα σε σύνολο 23 ωρών διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα παραδοθούν από 3 ζευγάρια διεθνούς φήμης, από την Αργεντινή και την Τουρκία.
  • 4 Milongas με shows από επαγγελματίες χορευτές τάνγκο: 22:30 – 05:00 στον πολιτιστικό χώρο του Cine Κεραμεικός Κολωνάκι.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site μας www.tangoloversfestival.gr και στη σελίδα μας στο Facebook TangoLovers Festival.

Οι διοργανώτριες,

Μαρία Καλογερά & Νάντια Νίκα

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework