Δεκαοκτώ ομάδες που αποτελούνται από συνολικά πενήντα τέσσερις φοιτητές και φοιτήτριες έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στον πρώτο πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό «Athens Negotiations Tournament», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας.

Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με επιστημονικό υπεύθυνο τον επίκουρο καθηγητή Ηλία Καπουτσή, και υποστηρίζεται από ομάδα 40 εθελοντών.

Όραμα του διαγωνισμού είναι «να αποτελέσει τον ετήσιο χώρο συνάντησης φοιτητών απ’ όλη την Ελλάδα και τον κόσμο για την επίλυση διαφορών και την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δεξιότητας, που αποτελεί προϋπόθεση προσαρμογής και ευημερίας στην 4η βιομηχανική επανάσταση».

Οι διοργανωτές φιλοδοξούν να μετατραπεί ο διαγωνισμός σε διεθνή θεσμό στα επόμενα τρία χρόνια και κατεπέκταση να γίνει σημείο αναφοράς διεθνών φοιτητικών διοργανώσεων, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια των ελληνικών πανεπιστημίων και στην ακαδημαϊκή αριστεία.

Μέσα σε δύο ημέρες, με πολλές προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Η συμμετοχή τους σ’ αυτό τον βιωματικό και πρωτότυπο διαγωνισμό, μοναδικό στην Ελλάδα, θα συντελέσει στη μείωση του χάσματος μεταξύ των δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά και εκείνων που προσφέρει η τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τον διαγωνισμό «Athens Negotiations Tournament» υποστηρίζουν:

Χρυσοί Χορηγοί:

...

Αργυροί Χορηγοί:

...

Χορηγοί:

...

Χορηγοί Επικοινωνίας:

...

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χρήστος Τσαγκλής
Υπεύθυνος οργάνωσης και επικοινωνίας

Oικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων,
«Athens Negotiations Tournament»
Πατησίων 76, 104 34, Αθήνα
Κεντρικό κτίριο, Γραφείο Κ203
E-mail: ant@aueb.gr
www.ant.aueb.gr

...


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework