Η οργανωτική ομάδα του Athens Negotiations Tournament, αναλογιζόμενη την επικρατούσα κατάσταση της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στη χώρα μας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τα αρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες αρχές προσαρμόζεται στις αλλαγές και δημιουργεί νέα διαγωνιστική διαδικασία για το ANT2020.

Η ανάγκη για αλλαγή γίνεται ευκαιρία και δημιουργούνται δύο εξ αποστάσεως προκριματικοί γύροι, ενώ οι διά ζώσης διαπραγματεύσεις μεταφέρονται για30 και 31 Μαΐου 2020.

Ο διαγωνισμός θα διοργανωθεί σε δύο φάσεις, τους εξ αποστάσεως προκριματικούς γύρους με τη συμμετοχή 50 τριμελών ομάδων και τις διά ζώσης διαπραγματεύσεις στις οποίες θα συμμετάσχουν οι 18 ομάδες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και από τους δύο προκριματικούς γύρους.

Πέρα από τη διαπραγματευτική δεξιότητα, η δεξιότητα της προσαρμογής είναι εξίσου κρίσιμη ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της εποχής. Η ομάδα του Athens Negotiations Tournament προσαρμόζεται, δημιουργεί και υπόσχεται στους διαγωνιζόμενους μία αξέχαστη εμπειρία διαπραγματεύσεων!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework