Το χρώμα είναι ένα στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με όλες σχεδόν τις μορφές της τέχνης…

…Το χρώμα είναι η Αρχή!

Μια Αρχή που επί αυτής αναπτύσσονται οι περισσότερες μορφές τέχνης.

Στις 21-22 Οκτωβρίου 2023, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Athens Art Festival, το μοναδικό φεστιβάλ-θεσμός που αγκαλιάζει όλες τις τέχνες!

Δύο επιτυχημένες διοργανώσεις: το 2021 στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και το 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι. Φιλοξένησε συνολικά τη δουλειά πάνω από 280 καλλιτεχνών και καλωσόρισε συνολικά πάνω από 8.000 επισκέπτες.

Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής, του δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων της International Action Art και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.
Ελάτε να μας βρείτε, σε μια διήμερη γιορτή τέχνης, όπου θα μπορείτε να περιπλανηθείτε στην έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας καθώς και στα περίπτερα των καλλιτεχνών. Στα περίπτερα των εκθετών θα γνωρίσουμε κάθε είδους τέχνη, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα καλό ξεκίνημα και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους επισκέπτες.

Stages με υπέροχο μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα, με εκπλήξεις και activations να περιμένουν όλους τους παρευρισκομένους.

Σεμινάρια και workshops από έμπειρους καλλιτέχνες.

Και οι δύο μέρες είναι ξεχωριστές, με εκπλήξεις, με πολλή μουσική και, φυσικά, φαγητό και ποτό!

Σκοπός:

Το Athens Art Festival προάγει τις τέχνες μας και τον πολιτισμό. Συσφίγγουμε τις σχέσεις μας μέσα από τη συναναστροφή και τη γνωριμία των επισκεπτών με ικανό αριθμό καλλιτεχνών.

Στόχος:

Είναι ο άνθρωπος, οι τέχνες, η κουλτούρα, η ανάδειξη και εξέλιξη του πολιτισμού. Γινόμαστε αρωγοί και προτρέπουμε τον καλλιτέχνη, μέσα από το έργο του, να δραστηριοποιείται με στόχο την τέχνη.

Στο Athens Art Festival δημιουργούμε μια φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Εικαστικά, φωτογραφία, ζωγραφική
  • Μουσική, θέατρο, χορός
  • Βιβλίο, ποίηση
  • Video art
  • Μοντελισμός, συλλογές, χειροτεχνία, κεραμική
  • Επιτραπέζια, στρατηγική, παιχνίδια

Line up (Main stage):

Μείνετε συντονισμένοι εδώ → https://www.instagram.com/athensartfestival/

https://www.facebook.com/athensartfestival

Ευχαριστούμε θερμά το ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ για την υποστήριξη.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: ART HUB

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ:

Ευχαριστούμε του χορηγούς επικοινωνίας για τη συνεργασία και προβολή.

ERT, MAD,

zougla.gr, govastileto.gr, skywalker.gr, stent.net.gr, Noizy.gr, beater.gr, eirinika.gr, athens-art.gr, koukidaki.gr, juniorsclub.gr, geekdom.gr, radioparis.gr, cosplayers.gr, Keysmash.gr, ArtPortal.gr, EternalRadio.gr, Speak Freely.gr, ologramma.art, enallaxnews.gr, artsnculture.gr, artviews.gr, cultradio.gr, mag24.gr, likewoman.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr