Μένουμε κοντά σας με ευχές για καλή επιστροφή και ραντεβού στην οθόνη σε λίγους μήνες!

Επιλογή από τις ταινίες του προγράμματος του φετινού Afff

Συνέχεια με το ντοκιμαντέρ του Francisco Gonzalez Sendino «Billy» (6')

Συνέχεια αυτή την εβδομάδα με το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «Billy», την ταινία του Francisco Gonzalez Sendino, υποψήφια για τα βραβεία Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας, Μοντάζ, Beauty / Styling και Ντοκιμαντέρ του 2ου Athens Fashion Film Festival. Μια παραγωγή των Filmakademie Baden-Wüttemberg GmbH / Saltwater Films GmbH & Co. KG.

Σας ευχαριστούμε και καλή θέαση!

Νικόλ Αλεξανδροπούλου
Καλλιτεχνική διευθύντρια του Afff, σκηνοθέτης, παραγωγός

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Billy δεν είναι απλώς ένας 60άρης που αφηγείται την ιστορία του. Όπως δεν είναι και ο macho ψυχισμός του, που ξεδιπλώνεται απενοχοποιημένα, σαν οπτικοακουστική ελεγεία, γραμμένη στο κορμί του με σημάδια και ουλές. Είτε φωτογραφημένος στην επιβλητική προοπτική της μητρόπολης είτε ποζάροντας γυμνός στο κρεβάτι, μπροστά από τα φουγάρα των εργοστασίων, ή αραχτός στην καρέκλα του ναυαγοσώστη, ο Billy έμαθε να είναι πρωταγωνιστής. Μια μαγνητικά θερμή παρουσία που ηλεκτρίζει κάθε ψυχρό περιβάλλον.

Ο ανερχόμενος Γερμανός σκηνοθέτης Francisco Gonzalez Sendino καλλιγραφεί το πορτραίτο του Billy Ray Suggs, ενός άνδρα από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος στα 24 καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη για διακίνηση κοκαΐνης, αλλά σήμερα ακολουθεί καριέρα ηθοποιού και μοντέλου. Όπως δηλώνουν αμφότεροι, ο Suggs είναι ένα 60άρης με την ενέργεια παιδιού, αλλά και μια δυναμική παρουσία, που πλέον πορεύεται με σιγουριά στον ωκεανό της ζωής. To «Billy», η ταινία τους, είναι ένα αλλόκοτα όμορφο και πυκνό φιλμ για τον ξανακερδισμένο χρόνο.

Περισσότερα στη σελίδα της ταινίας στο Nowness:

https://www.nowness.com/series/they-call-me/billy-francisco-gonzalez

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework