Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Σεπτεμβρίου του Προγράμματος Be Your Own Boss.

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Σεπτεμβρίου του Προγράμματος Be Your Own Boss, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, 10:00-16:00. Εάν έχεις μία επιχειρηματική ιδέα, το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Be Your Own Boss, θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις την ιδέα σου σε επιχείρηση.

Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας Be Your Own Boss πραγματοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 4ήμερη επιχειρηματική κατάρτιση, όπου μέσα από εργαστήρια εξερευνούν την πρακτική πλευρά της έναρξης και λειτουργίας μιας επιχείρησης και αποφασίζουν, εάν η αυτοαπασχόληση είναι κατάλληλη για αυτούς. Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής κατάρτισης, επιχειρηματίες και ομιλητές μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους σε θέματα στρατηγικής, μάρκετινγκ, πωλήσεων, νομικής, λογιστικών, ασφαλιστικών, κ.ά. Μετά την κατάρτιση, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, λαμβάνουν ατομική συμβουλευτική καθοδήγηση έως και 12 μήνες, προκειμένου να αναπτύξουν, να σχεδιάσουν και να δοκιμάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και στη συνέχεια να ωριμάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο. Οι συμμετέχοντες που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους, μπορούν να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους σχέδιο για αξιολόγηση και δανειοδότηση σε ομάδα επιχειρηματικών συμβούλων, η οποία αξιολογεί τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού τους σχεδίου.

Για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας του Σεπτεμβρίου, χρειάζεται να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και να παρακολουθήσεις μία από τις ενημερωτικές παρουσιάσεις:

  • Δευτέρα 2 Αυγούστου, 11:00-12:00.
  • Δευτέρα 30 Αυγούστου, 15:00-16:00.
  • Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, 12:00-13:00.
  • Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, 14:00-15:00.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Μη χάσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το σεμινάριο και να εκπαιδευτείς για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την έναρξη μίας επιχείρησής, αλλά και να λάβεις έναν έμπειρο μέντορα που θα σε υποστηρίξει στα πρώτα σου βήματα.

Διάβασε περισσότερα στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://www.beyourownboss.gr/

Σχετικά με το Prince’s Trust International

Το Prince’s Trust International υποστηρίζει νέους σε όλο τον κόσμο από το 2015. Ιδρύθηκε από τον HRH, Πρίγκιπα της Ουαλίας, και στοχεύει στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης της ανεργίας των νέων και στην ενδυνάμωση των νέων με σκοπό να μάθουν, να εργαστούν και να ευδοκιμήσουν. Παρέχουν ευκαιρίες για να βοηθήσουν τους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση τους, ώστε να πετύχουν και να προσφέρουν απτά αποτελέσματα στην απασχόληση. Συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους με ένα παγκόσμιο δίκτυο τοπικών συνεργατών και αναπτύσσουν προγράμματα που βοηθούν τους νέους να χτίσουν το μέλλον τους. Δεσμεύονται να ενισχύσουν τις φωνές των νέων στην παγκόσμια σκηνή και να θέσουν τις ανάγκες τους στο επίκεντρο του σχεδιασμού και της παράδοσης της εργασίας τους. Αυτό συμπληρώνει τις παγκόσμιες προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων αειφόρου ανάπτυξης, ιδίως εκείνων που σχετίζονται με την ποιοτική εκπαίδευση και την αξιοπρεπή εργασία. Τα προγράμματα του Prince’s Trust International είναι τώρα διαθέσιμα σε 13 χώρες της Κοινοπολιτείας και πέραν αυτής, στην Ασία, στην Αφρική, στην Καραϊβική, στην Μέση Ανατολή και στην Ευρώπη. Έχουν υποστηρίξει πάνω από 20.000 νέους από την ίδρυσή τους. Περισσότεροι από 8 στους 10 νέους που συμμετέχουν στα προγράμματα απασχόλησης, εισέρχονται στην αγορά εργασίας. princestrustinternational.org

 

Σχετικά με το Corallia

To Corallia είναι Μονάδα του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά και αποτελεί μη κερδοσκοπικό ΝΠΙΔ που επιτελεί κοινωφελείς αναπτυξιακούς σκοπούς. Το Corallia συστάθηκε το 2005 έχοντας ως όραμα μια Ελλάδα, στην οποία «οι επιστήμες, η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα και ο πολιτισμός θα ανθίσουν» και έχει ως ειδικότερο στόχο, τη διάδοση της κουλτούρας της «Χαράς της Δημιουργίας» και την ανάπτυξη υπηρεσιών και προϊόντων «Innovation Made in Greece». Για την επίτευξη του οραματικού του στόχου, το Corallia έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με εστίαση στη(ν): ενίσχυση και διάδοση της καινοτομίας όλων των μορφών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διαμόρφωση κλάδων τεχνολογιών αιχμής και ολοκληρωμένων αλυσίδων αξίας με συγκριτικό πλεονέκτημα, τόνωση των δεσμών βιομηχανίας, πανεπιστημίων, ερευνητικών κέντρων, δημόσιας διοίκησης και πολιτών, ανάπτυξη των εξαγωγών και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας με ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εξωστρέφειας, δημιουργία και διατήρηση θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης και αναστροφή της διαρροής του ανθρώπινου δυναμικού, παροχή πληροφόρησης, έμπνευσης και κατάρτισης, κυρίως σε θέματα επιχειρηματικότητας και υψηλής τεχνολογίας και επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα και στην καλλιέργεια σχέσεων με τη διασπορά, δημιουργία ολοκληρωμένων δομών υποστήριξης νέων επίδοξων επιχειρηματιών και δυναμικών επιχειρήσεων με ολοκληρωμένες υπηρεσίες θερμοκοιτίδας και επιχειρηματικής επιτάχυνσης. Για την υλοποίηση των δράσεων του, το Corallia συνεργάζεται με πολλούς φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και με πάνω από 100 εθελοντές και εμπειρογνώμονες. Από τη δράση του έχουν ωφεληθεί άμεσα πάνω από 10.000 άνθρωποι, ενώ οι έμμεσα ωφελούμενοι ξεπερνούν τους 100.000 πολίτες. 25.000 άτομα ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα του Corallia. Περισσότερες πληροφορίες: corallia.org

Φωτογραφίες προς δημοσίευση θα βρείτε εδώ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr