Το BEST Thessaloniki διοργανώνει και φέτος ένα Ακαδημαϊκό Σεμινάριο με θέμα «Γενετική Τροφίμων», που απευθύνεται σε φοιτητές τεχνολογικών ιδρυμάτων της Ευρώπης και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 13 Απριλίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με την έννοια της γενετικής τροφίμων, των βιομηχανικών τροφίμων και των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (GMO’s). Το σεμινάριο θα φέρει τους φοιτητές σε επαφή με τους διαφόρους βιολογικούς και βιομηχανικούς τομείς που παράγουν γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, ώστε να μάθουν πώς αυτά τροποποιούνται και ποια από αυτά είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Ταυτόχρονα, οι φοιτητές θα συνεργαστούν με άλλους φοιτητές από το εξωτερικό, σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο.

Στην υλοποίηση του σεμιναρίου θα συμβάλουν μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Πολυτεχνικής Σχολής και των Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το σεμινάριο από τις 13 μέχρι τις 23 Μαρτίου, σε συνδυασμό με ένα motivational letter, στο οποίο θα εξηγούν γιατί θέλουν να το παρακολουθήσουν και γιατί να τους επιλέξουμε. Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ.

Τη φόρμα συμμετοχής θα τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://swr.gr/w8Ah7

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μας μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

Site: http://best.web.auth.gr/spc22/description/

Facebook: https://www.facebook.com/best.thessaloniki/

Instagram: https://www.instagram.com/best_thessaloniki/?hl=el

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/best-thessaloniki/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr