Θέλετε να εντάξετε το e-Learning στην επιχείρησή σας;

Μάθετε το πώς σε ένα ακόμη biscotto creative workshop τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ στο Εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos -από την εταιρία Mathemagenesis-με θέμα: «e-Learning για Επιχειρήσεις : 5+ τρόποι για να το εντάξετε στην επιχείρησή σας».

Μάθετε τους λόγους και τους τρόπους ένταξης του e-Learning σε μια επιχείρηση, τις διαφορετικές μορφές e-Learning που υπάρχουν και από πού πρέπει να ξεκινήσετε. Θα παρουσιαστούν επίσης, εκπαιδευτικά εργαλεία και case studies εταιριών που το έχουν κάνει με επιτυχία.


Το workshop είναι ανοιχτό για όλους τους επιχειρηματίες, στελέχη εταιριών, υπεύθυνους εκπαίδευσης που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέεςτάσεις στο χώρο της ηλεκτρονικής μάθησης, να εκπαιδευτούν, να εκπαιδεύσουν αλλά και να ελαχιστοποιήσουν τα κόστη της ενδοεταιρικής τους εκπαίδευσης.

Η Mathemagenesis δραστηριοποιείται στο χώρο του e-learning προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και λύσεις ηλεκτρονικής εκπαίδευσης μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Από το ξεκίνημά της μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει αναπτύξει 40 και πλέον e-Courses ασύγχρονης εκπαίδευσης για πληθώρα αντικειμένων και κλάδων με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα, η εταιρία προσφέρει εξειδικευμένα online σεμινάρια σύγχρονης εκπαίδευσης που απευθύνονται τόσο σε ομάδες εργαζομένων και τμήματα όσο και σε στελέχη επιχειρήσεων.

Παρουσίαση:

Βασίλης Κρατίδης/ Business Development Director at Mathemagenesis
Σοφία Ντελιοπούλου/ Instructional Designer at Mathemagenesis

Info: biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 28 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις: 2310253878 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε εδώ:http://bit.ly/2eAWZpZ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00, δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos.

Λέξεις κλειδιά: 

BiscottoCreativeWorkshopMediterranean Cosmos
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework