Το Business Angels Forum αποτελεί μια διοργάνωση – αποτέλεσμα ουσιαστικής και προσεκτικής εργασίας, όπου δίνεται έμφαση στην επενδυτική ετοιμότητα των επενδυτικών ομάδων.

Κατά την πρωτογενή αξιολόγηση που έλαβε χώρα, η αρμόδια επιτροπή διαπίστωσε την ανάγκη περεταίρω βελτίωσης στη μεγάλη πλειοψηφία του υλικού των νεοφυών ομάδων, προκειμένου αυτοί να παρουσιάσουν στους επενδυτές με καλύτερη πιθανότητα επιτυχίας και πιθανώς προσδοκίες κλεισίματος επόμενης συνάντησης μαζί τους (“2nd Date”). Αποτελεί πάγια τακτική του Business Angels Forum να διαφυλάσσει τις νεοφυείς ομάδες ώστε να παρουσιάζουν ουσιαστική ετοιμότητα επένδυσης διασφαλίζοντας παράλληλα την μέγιστη δυνατή αποδοχή από τους επενδυτές.

Ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι αποφασίστηκε η μεταφορά της ημερομηνίας της εκδήλωσης για τις 12 Ιουνίου 2018 προκειμένου να δοθεί χρόνος για την σχετική προετοιμασία των αιτούντων και να δοθεί μια ακόμα ευκαιρία σε όσους δεν πρόλαβαν να στείλουν το σχετικό υλικό κατόπιν σχετικών αιτημάτων που λαμβάνουμε. Ως εκ τούτου, η νέα ημερομηνία κατάθεσης των προτάσεων είναι η 20η Μαΐου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες νεοφυείς ομάδες, επιχειρήσεις καθώς και τυχόν νέοι ενδιαφερόμενοι Επιχειρηματικοί Άγγελοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την κα. Δήμου Ηλιάννα στο τηλέφωνο 2310 531000 (εσωτερικό 100) ή στη διεύθυνση dimou@atlantisresearch.gr. Ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερα σχετικά με τα προηγούμενα Business Angels Forums στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.adrionban.gr/?business-angels-forums καθώς και στο facebook group https://www.facebook.com/groups/108362963002130/

Λέξεις κλειδιά: 

BusinessAngelsForumV
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework