Διεθνές συνέδριο για τα Disruptions στην Εφοδιαστική Αλυσίδα από τον ΕΕΣΥΜ στο
πλαίσιο της 9ης έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

Με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων, ερευνητών, εκπροσώπων διεθνών και εγχώριων forum για την εφοδιαστική αλυσίδα, τις εμπορευματικές μεταφορές και τα logistics, ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών, ΕΕΣΥΜ, διοργανώνει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 - για 4η συνεχή φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» - διεθνές συνέδριο με θέμα «Διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και την εφοδιαστική από εξωγενείς παράγοντες».

Υψηλοί προσκεκλημένοι

Στο διεθνές συνέδριο - που θα λάβει χώρα στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα C2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo - το «παρών» θα δώσουν εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας, ο υπουργός Υποδομών–Μεταφορών, κύριος Χρήστος Σταϊκούρας, όπως και ο υπουργός Ναυτιλίας.

Στην Αθήνα και στην έκθεση θα βρεθούν και θα μιλήσουν για το θέμα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βιώσιμων Μεταφορών της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, κύριος Li, εκπρόσωπος της International Road Transport Union, ο πρόεδρος του International Union for Road-Rail Combined Transport (UIRR), κύριος Schultze και η πρόεδρος του European Network of Freight Villages Europlatforms, κυρία Ortiz.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, Έλληνες και ξένοι εισηγητές θα περιγράψουν τις σχετικές εμπειρίες και τα συμπεράσματα από τις διαταραχές στις εμπορευματικές μεταφορές και στην εφοδιαστική από εξωγενείς παράγοντες - συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής κρίσης COVID-19 και του συνεχιζόμενου πολέμου στην Ουκρανία - επισημαίνοντας τι θα πρέπει να προσέξουμε, όπως και τι να αναμένουμε στο μέλλον.

Επίζηλα Βραβεία Μεταφορών

Επιπλέον, στο περιθώριο του διεθνούς συνεδρίου της 30ής Σεπτεμβρίου 2023 θα βραβευθούν και οι 3 καλύτερες εργασίες του αναγνωρισμένου Βραβείου Μεταφορών ΕΕΣΥΜ «Δημήτριος Τσαμπούλας» 2023, στη μνήμη του εκλιπόντος καθηγητή, πρωτοπόρου στον τομέα Έρευνας για τις Μεταφορές.

Σημειώνεται, πως το διεθνές συνέδριο διοργανώνεται από τον ΕΕΣΥΜ και χορηγείται από την ΚΕΕΕ, το ΕΒΕΘ, τον ΟΛΗΓ, τον ΟΛΒ, τον ΟΛΠΑ, το Επιμελητήριο Φωκίδας, την Truck & Cargo Insurance και την εταιρία Σκλαβενίτης. Χορηγό επικοινωνίας αποτελεί το περιοδικό Supply Chain & Logistics.

Τα πολυ-συνέδρια LOGI.C 2023

Τονίζεται πως το πρόγραμμα των πολυ-συνεδρίων LOGI.C 2023 της διπλής, διεθνούς έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», περιλαμβάνει 12 παράλληλες εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα σε δύο συνεδριακές αίθουσες κατά τη διάρκεια και των 3 εκθεσιακών ημερών.

Τη συνδιοργάνωση των 12 θεματικών events - μαζί με το περιοδικό SC&L - έχουν αναλάβει συλλογικοί φορείς του ευρύτερου κλάδου των Logistics και Μεταφορών, όπως και εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στη διεθνή και την εγχώρια αγορά logistics, εμπορευματικών μεταφορών, αυτοματισμών και οργάνωσης αποθήκης κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες και το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://sce.gr/synedria/

Ρεκόρ εκθετών–επισκεπτών

Αξίζει να αναφερθεί πως η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» που διοργανώνεται από την εταιρία O.MIND CREATIVES θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, φιλοξενώντας περίπου 300 εκθέτες από 8 χώρες και καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών.

Επιπλέον, οι περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες θα περιηγηθούν στα 3 εκθεσιακά Halls του Metropolitan Expo, ανακαλύπτοντας σε 35.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου ό,τι πιο σύγχρονο έχουν να προσφέρουν ηγέτιδες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς: Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics, Εξοπλισμός Αποθήκης - Αυτοματισμοί και Επαγγελματικό Όχημα & Τεχνολογίες Μεταφορών.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» υποστηρίζεται από 3 υπουργεία, όπως και από όλους τους συλλογικούς φορείς του κλάδου, αποτελώντας το ορόσημο της αγοράς και το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου.

Μη χάσετε το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2023!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr