ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Πλησιάζει η βραδιά που η Rock συναντά τον συμφωνικό ήχο στο Ηρώδειο

Οι Rock Stars δηλώνουν

 

ΤΡΕΙΣΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣROCKΘΡΥΛΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ!

DAVE EVANS

1st singer and co-founder ofAC/DC

Γιορτάζουμε 50 χρόνιαAC/DC!

JUSTINHAYWARD

The original voice ofMoody Blues

MAGGIE REILLY

The original voice ofMike Oldfield band

ME THΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ

ΚΡΑΤΙΚΗΣΟΡΧΗΣΤΡΑΣΑΘΗΝΩΝ

υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα

TNT, HIGHWAY TO HELL, NIGHTS IN WHITE SATIN, TUESDAY AFTERNOON, EVERYTIME WE TOUCH, MOONLIGHT SHADOW,

ΤΟFRANCE,QUEEN MEDLEY...

Διάσημες classicrockεπιτυχίες των AC/DCMOODYBLUESMIKEOLDFIELDQUEENκαι άλλασε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα.

60 κλασικοί μουσικοί,rockείδωλα και μια εκπληκτική ηλεκτρική μπάντα, σε ένα μαγικόrockταξίδικάτω από την Ακρόπολη!

Γιαέξισυνεχείς χρονιέςοι συναυλίες τουClassic Rockγίνονταιsold out!

Πάνω από 45.000 άτομα μέχρι τώρα είδαν τοrock… αλλιώς!

 

Οι θρυλικές φωνές των AC/DC – Dave Evans, MOODY BLUES - Justin Hayward, MIKE OLDFIELD BAND – Maggie Reilly, έρχονται για πρώτη φορά στο ΗΡΩΔΕΙΟ για μια μοναδική κλασσική rock βραδιά.

Όπως οι ίδιοι δήλωσαν σε συνεντεύξεις τους, είναι ενθουσιασμένοι που θα βρεθούν στο Ηρώδειο και θα τραγουδήσουν αγαπημένες επιτυχίες που έχουν γαλουχήσει γενιές και γενιές.

  • Dave Evans:Να έχετε πάντα θετική ενέργεια και να απολαμβάνετε τη ζωή. Κάθε στιγμή της ζωής…
  • DaveEvans:Για την ακρίβεια είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό. Είμαι Fan της ιστορίας. Έχω επισκεφθεί πάρα πολλά ιστορικά μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο. Και πάντα ήθελα να πάω και στην Ελλάδα επίσης. Η Ακρόπολη είναι πολύ γνωστή, πολύ διάσημο μνημείο και εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω μία παράσταση εκεί, πολύ ενθουσιασμένος που θα βρεθώ εκεί.
  • JustinHayword:Είμαι ευτυχισμένος που έκανα μουσική από την καρδιά μου και όχι κάτω από πίεση. Είναι μέρος της ζωής μου.
  • JustinHayword:Από το 1964 που έκανα την πρώτη μου εγγραφή συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου θα ήταν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο. Αυτό μου άρεσε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στο Ηρώδειο και ιδιαίτερα με την καταπληκτική αυτή ορχήστρα.
  • Maggie Reilly:Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία συναυλίας στο Ηρώδειο κάτω από την Ακρόπολη.Την προηγούμενη φορά που είχαμε έρθει στην Ελλάδα ήμασταν σε ένα βανάκι, πηγαίναμε από μέρος σε μέρος, τρώγαμε και μετά παίζαμε live.
  • Maggie Reilly:Είναι καταπληκτικό που τα παιδιά λατρεύουν ακόμα αυτά τα τραγούδια, τα οποία πάνε από γενιά σε γενιά!

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023θα ζήσουμε την πιο λαμπερή νύχτα του Σεπτέμβρη, όπου τα αστέρια της Rock και το φεγγάρι του κλασικού ήχου θα φωτίσουν με τη λάμψη τους τη σκηνή του Ηρωδείου, σε μια μουσική εμπειρία ζωής για τους θεατές της Αθήνας που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο πιο σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού, τοCLASSICROCK7.

Κλείστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας για τη βραδιά που ηRockσυναντά τον συμφωνικό ήχο στο Ηρώδειο.

Classic Rock7στο Ηρώδειο με δυνατούς guest, πρεσβευτές του αυθεντικού Rock ήχου, μια δυνατή ορχήστρα και τις πιο μεγάλες rock επιτυχίες, σε έναεντελώς νέο εκρηκτικό playlist!

Οι φετινοί guests είναι χαρισματικές και εμβληματικές προσωπικότητες της rock μουσικής σκηνής και έρχονται για πρώτη φορά να τραγουδήσουν κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό και την Ακρόπολη!!!

Ο DAVE EVANS, ο πρώτος τραγουδιστής και συν-ιδρυτής τoυ θρυλικού συγκροτήματος ΑC/DC, 50 χρόνια από την ίδρυσή τους, θα ερμηνεύσει τραγούδια-σταθμούς όπως τοTNTκαι τοHighway to hellαλλά και covers που έπαιξαν οι AC/DC στην πρώτη περιοδεία τους!!!

OJUSTIN HAYWARD, η αυθεντική αξεπέραστη φωνή τωνMOODY BLUES, θα ερμηνεύσει μοναδικά κομμάτια, όπως τοNights in White Satinκαι τοTuesday Afternoon. Το μοναδικό στυλ μουσικής των Moody Blues βρίσκεται σταθερά όλα αυτά τα χρόνια στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και συνεχίζει να φωτίζει τις συναυλιακές αρένες παγκοσμίως.

ΗMAGGIE REILLY,η κεντρική φωνή της μπάντας τουMIKE OLDFIELD,η οποία ερμήνευσε τα διάσημα κομμάτιαMoonlight shadowκαιFrance,θα βρίσκεται εκεί. Εκτός από τις αγαπημένες επιτυχίες με τον Mike Oldfield θα ερμηνεύσει και το διαχρονικά διάσημο κομμάτιEverytimewetouch,το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της το 1992 αλλά και άλλες δικές της επιτυχίες.

Και η εμπειρία απογειώνεται με τον δυνατό συμφωνικό ήχοτηςΚρατικήςΟρχήστραςΑθηνώνυπό τη διεύθυνση τουΝίκου Χαλιάσακαι τη δυναμική της ηλεκτρικής μπάντας από τους:

Δαμόπουλος Κωσταντίνος: Keyboards

Καλαντζάκος Θοδωρής: Electric Guitar

Καλαντζάκος Λουκάς : Drums

Φακανάς Γιώργος: Bass

Ζήσε και αυτό τον Σεπτέμβρη την απόλυτη μουσική εμπειρία του Classic Rock για 7η συνεχή χρονιά!

CLASSIC ROCK 7

INFO

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 - ΗΡΩΔΕΙΟ – ΩΡΑΕΝΑΡΞΗΣ:21.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298930

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:https://www.ticketservices.gr/event/classic-rock

Τηλέφωνο:210 7234567

Ακόμα, η προπώληση γίνεται στα εκδοτήρια της ticket services ή του Ελληνικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου 39 και στα ταμεία του Ηρωδείου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr