Ένα σημαντικό έργο στον χώρο της εκπαίδευσης, στο coaching και
στην επιχειρηματικότητα θα λάβει χώρα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα
.

Καθηγητές από τα Πανεπιστήμια Bialystok Τεχνολογίας (Πολωνία), Αιγαίου (Ελλάδα), Αβέιρο (Πορτογαλία), Λειψίας (Γερμανία)και το Ναυτικό Πανεπιστήμιο Szczecin θα έρθουν στην Αθήνα για να εκπαιδευτούν στο business coaching με σύγχρονα εργαλεία και πρακτικές, ώστε να μπορέσουν να μεταδώσουν στους φοιτητές τους νέες μεθοδολογίες εκπαίδευσης που εμπεριέχουν δημιουργικότητα και καινοτομία.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στο πρόγραμμα συμμετέχουν διεθνή πανεπιστήμια θεωρητικής και πρακτικής κατεύθυνσης.

Ο στόχος είναι να δώσουν στους φοιτητές, στη νέα γενιά, σύγχρονες επαγγελματικές γνώσεις και πρακτικές, ώστε να έχουν περισσότερα εφόδια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Με το coaching θα αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες, θα αποκτήσουν δεξιότητες για να είναι πιο παραγωγικοί, ώστε να προσφέρουν όλο το δυναμικό τους για την πρόοδο της οικονομίας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανήκει στο πρόγραμμα «Erasmus+». Είναι σύμπραξη 4 πανεπιστημίων: Bialystok Τεχνολογίας (Πολωνία), Αιγαίου (Ελλάδα), Αβέιρο (Πορτογαλία) και Λειψίας (Γερμανία) με επικεφαλής το Ναυτικό Πανεπιστήμιο Szczecin της Πολωνίας.

Η εκπαίδευση θα γίνει 23-27 Απριλίου στο Blue Growth υπό τον συντονισμό της Six Steps Ahead, ελληνικής καινοτόμου εταιρίας coaching υπό τη διεύθυνση της κας Κανελίδου.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework