Εσωτερική και εξωτερική ηγεσία στην εποχή του κορονοϊού: Το συνέδριο «Coach now» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του ως υβριδικό

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, Συνεδριακό ΚΑΣΤΡΙ + live online

Αν και οι συνθήκες που οφείλονται στον Covid είναι ρευστές, το ετήσιο συνέδριο «Coach now» για ηγέτες, coaches και άτομα που ενδιαφέρονται για το coaching στις 3 Οκτωβρίου θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του ως υβριδικό (hybrid). Το υβριδικό συνέδριο συνδυάζει τη φυσική παρουσία με την ψηφιακή (virtual) ζωντανή αναμετάδοση.

Δεν θα μας εμποδίσουν φέτος οι νέες συνθήκες να εξακολουθήσουμε να διεκδικούμε τα όνειρά μας, την επιτυχία, την πρόοδο και την ευτυχία μας.

Πέρυσι στο «Coach now 2019» είχαμε πάνω από 100 συμμετέχοντες και 11 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι μίλησαν για τις αλήθειες και τους μύθους του επαγγέλματος του coaching. Φέτος το θέμα του «Coach now 2020» είναι «Coaching και ηγεσία: Η αληθινή ηγεσία ξεκινά από μέσα μας». Ένα θέμα μεγάλης σημασίας στη σημερινή εποχή που διανύουμε. Σκοπός του συνεδρίου είναι να δούμε με ποιο τρόπο σήμερα και στο μέλλον, όπου συμβαίνουν συχνές και μεγάλες αλλαγές, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο πώς ζούμε και προοδεύουμε.

Πέντε διεθνείς ομιλητές και έμπειροι επαγγελματίες, Kathryn Pope, Γιάννης Καλογεράκης, Όλγα Παπατριανταφύλλου, Αναστασία Μοίρα και Βαρβάρα Ασημακοπούλου, θα πάρουν τα ηνία ο καθένας με τη δική του μοναδική ιστορία και θα δώσουν ιδέες και ώθηση για να απογειώσετε τη δική σας δυναμική στις σημερινές συνθήκες.

Η Inner & Outer Leadership Coach Βαρβάρα Ασημακοπούλου, ιδρύτρια του «Coach now», επισημαίνει: «Ότι και να συμβαίνει, οφείλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να σχεδιάζουμε, να υλοποιούμε, να αλληλοϋποστηριζόμαστε και να επιβιώνουμε, απολαμβάνοντας με ευγνωμοσύνη ό,τι έχουμε για να τα κάνουμε περισσότερα».

Το «Coach now» αφορά όλες και όλους όσοι ενδιαφέρονται για το coaching είτε για την προσωπική τους ανάπτυξη είτε ως επάγγελμα είτε ως δεξιότητες που διευκολύνουν την τρέχουσα εργασία τους είτε ως ένα νέο μοντέλο αποτελεσματικής ηγεσίας σε κάθε συνθήκη. Τα θέματά του περιλαμβάνουν τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες θεωρίες από την παγκόσμια ακαδημαϊκή έρευνα, τη φιλοσοφία, την επιστήμη και την πρακτική του coaching.

Όραμα: Η αναγνώριση και η προώθηση του coaching ως αναπόσπαστου μέρους μιας ακμάζουσας ηθικής κοινωνίας και ως ενός κρίσιμου παράγοντα θετικής εσωτερικής και εξωτερικής ηγεσίας και, τελικά, προσωπικής και κοινωνικής ευημερίας.

Σημειώνεται ότι στους φυσικούς χώρους του συνεδρίου εφαρμόζονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμοί σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Για πληροφορίες και για να κλείσετε τη θέση σας πατήστε εδώ: https://bit.ly/COACHNOW2020

Επικοινωνήστε στο 210 8160255 και στο ba@hre.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr