...

Μπορεί η επανειδίκευση στον προγραμματισμό να σου αλλάξει τη ζωή;
Coding Bootcamp 4 από την AFDEmp: Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Η AFDEmp (Alliance For Digital Employability / Συμμαχία για την Ψηφιακή Απασχολησιμότητα), με την υποστήριξη κορυφαίων εταιριών του κλάδου της πληροφορικής και με όραμα τη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα, ανοίγει ξανά τις πύλες της για να επανειδικεύσει τη νέα γενιά προγραμματιστών. Η ενέργεια που έγινε πλέον θεσμός, το Coding Bootcamp 4, ξεκινά στις 5 Μαρτίου και απευθύνεται σε όσους ονειρεύονται να αλλάξουν τη ζωή τους μέσω του προγραμματισμού μόνο σε 12 εβδομάδες.

Σε άμεση συνεργασία με τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικούPeopleCert, στο Κέντρο Αριστείας και Καινοτομίας του οποίου θα φιλοξενηθούν τα μαθήματα (Στοά Πεσμαζόγλου στην Πανεπιστημίου, δύο λεπτά από τον σταθμό μετρό «Πανεπιστήμιο»), οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 4 πιστοποιητικά στον προγραμματισμό, φοιτώντας σε ένα εντατικό πρόγραμμα 500 ωρών από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα ακολουθεί το επιτυχημένο παράδειγμα των προηγούμενων δράσεων που έγιναν με την επιστημονική επίβλεψη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με διακεκριμένους καθηγητές πληροφορικής, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Ίσως το σημαντικότερο πλεονέκτημα των Coding Bootcamps σε σχέση με αντίστοιχα εκπαιδευτικά μοντέλα, πέρα από την παροχή άρτιας εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι η άμεση απορρόφηση των υποψηφίων σε σχετικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Αυτό συμβαίνει διότι το πρόγραμμα συνδυάζει θεωρία με πρακτική άσκηση (π.χ. ανάπτυξη web-based apps), ενδυνάμωση στις πολυπόθητες από κάθε εργοδότη δεξιότητες του 21ου αιώνα (π.χ. επικοινωνία, ομαδικότητα, project management) και διασύνδεση με κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρίες.

Εξάλλου το Coding Bootcamp 4 αποτελεί τη συνέχεια μίας συντονισμένης προσπάθειας μείωσης της ανεργίας στη χώρα μας με την AFDEmp να είναι η πρώτη που ανέδειξε την ανάγκη της επανειδίκευσης στον προγραμματισμό ως λύσης στην ανεργία και καθιέρωσε τα Coding Bootcamps στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Οι απόφοιτοι, αν και προερχόμενοι από εντελώς διαφορετικά πεδία (π.χ. μαθηματικά, οικονομικά, μηχανολογία), με τη λήξη του προγράμματος ξεκίνησαν άμεσα να εργάζονται ως προγραμματιστές με μηνιαίους μεικτούς μισθούς που άγγιξαν έως και τα 1.500 €, ενώ ο μέσος όρος κυμαίνεται στα 1.000 €.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους το συντομότερο δυνατόν, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε όλο το 24ωρο στο 210.37.29.070 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα του Coding Bootcamp.

Υπεύθυνη προγράμματος: Ελένη Νικολαΐδου

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework