...

CruiseInn – Celestyal Cruises:

Στις 15 Μαΐου κλείνουν οι αιτήσεις για τον απόλυτο startup διαγωνισμό του καλοκαιριού

...

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν στο CruiseInn, προκειμένου να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στον διαγωνισμό-θεσμό, που διοργανώνεται πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο που διασχίζει το Αιγαίο.

Η συμπαραγωγή του ThinkBiz και της Celestyal Cruises επανέρχεται για τρίτη χρονιά στις 23-29 Ιουνίου και δίνει έμφαση στην ανάπτυξη νέων startups στον τουρισμό, στην οινογαστρονομία και στη ναυτιλία. Πρόκειται για στρατηγικούς τομείς, που το CruiseInn και η Celestyal Cruises έχουν αναγνωρίσει ως πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

Είσαι 18-30 ετών, φοιτητής, απόφοιτος ή νέος επαγγελματίας στους τομείς της πληροφορικής, του design, του τουρισμού, της ναυτιλίας, των τροφίμων amp; ποτών, του business ή του μάρκετινγκ; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα που θέλεις να μοιραστείς με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες; Θέλεις να συνεισφέρεις τα skills σου σε μία επιχειρηματική ομάδα και να συμμετάσχεις στη δημιουργία μίας νέας startup; Τότε το CruiseInn είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα!

Το CruiseInn εισάγει και φέτος μία νέα καινοτομία, καθώς, σε στρατηγική συνεργασία με εταιρίες-ηγέτες στους προαναφερθέντες κλάδους, θα ανατεθούν στους συμμετέχοντες πραγματικά επιχειρηματικά challenges με σκοπό τη δημιουργία νέων τεχνολογικών προϊόντων ή υπηρεσιών που έρχονται να καλύψουν νέες ανάγκες των αγορών ή να λύσουν ένα υπαρκτό πρόβλημα. Χωρίς αυτό πάντως να περιορίζει την ανάπτυξη νέων ιδεών των ίδιων των συμμετεχόντων! Έτσι το CruiseInn στοχεύει στη σύνδεση των νέων επαγγελματιών με τις πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων με σκοπό τη δημιουργία συνεργιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Οι 35 συμμετέχοντες θα επιλέξουν την ομάδα στην οποία θέλουν να συμμετάσχουν και θα αναπτύξουν μέσα στις 7 ημέρες του ταξιδιού τη δική τους startup. Στο τέλος οι ιδέες και τα πρωτότυπα που έχουν αναπτύξει οι ομάδες θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με στόχους καθορισμένους από την αρχή του διαγωνισμού. Οι 3 καλύτερες ομάδες θα λάβουν υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του CruiseInn, ενώ το βραβείο για τη νικήτρια ομάδα είναι χρηματικό έπαθλο 3.500 ευρώ από τη Celestyal Cruises!

Φέτος το CruiseInn ταξιδεύει με το «Celestyal Nefeli» και θα επισκεφθεί Σαντορίνη, Σμύρνη, Ναύπλιο, Χανιά, Ρόδο, Τσεσμέ και Μύκονο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μέντορες με εμπειρία σε συγκεκριμένους τομείς δημιουργίας ενός προϊόντος και ανάπτυξης μίας επιχείρησης θα συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες. Μάλιστα σε κάθε προορισμό θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με τα τοπικά οικοσυστήματα και να λάβουν feedback αν οι ιδέες τους μπορούν να δουλέψουν στην πράξη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του CruiseInn δεν ολοκληρώνεται εκεί, καθώς την ημέρα πριν από την αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό bootcamp, το οποίο με τη συμμετοχή νέων στελεχών από τον χώρο του τεχνολογικού και παραδοσιακού επιχειρείν θα προετοιμάσει τους επιβάτες του CruiseInn πάνω στα βασικά επιχειρηματικά concepts. Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες μέντορες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνονται σταδιακά στην ιστοσελίδα και στα social media του CruiseInn.

Η συμμετοχή για τον κάθε επιβάτη του CruiseInn ανέρχεται στα 150 ευρώ και συμπεριλαμβάνει το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τον ναύλο, τους λιμενικούς φόρους και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις, δωρεάν διαμονή και πλήρη διατροφή για 7 ημέρες στο Celestyal Nefeli.

Υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 15 Μαΐου ώστε να έχετε την ευκαιρία να σαλπάρετε κι εσείς με το πλοίο της νεανικής επιχειρηματικότητας. Οι 35 συμμετέχοντες του CruiseInn 2017 θα επιλεγούν κατόπιν συνέντευξης.

Το CruiseInn συνδιοργανώνεται από το ThinkBiz, τον πρώτο σύλλογο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τη Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρία κρουαζιέρας με αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια.

Χορηγοί του CruiseInn είναι οι εταιρίες Cisco Greece, Generation Y, e-food.gr και τα Aldemar Resorts.

Την αιγίδα τους προσφέρουν του υπουργείο Τουρισμού, ο δήμος Ρόδου, ο δήμος Χανίων, η Ένωση Εταιριών Κινητής Τηλεφωνίας, οι Έλληνες Κατασκευαστές Ναυτιλιακού Εξοπλισμού, το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας και το Blue Growth.

Επιπλέον υποστήριξη προσφέρουν η Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης, τα Κ.Τ.Ε.Λ. Θήρας, το Mario, το mastihashop και η Moosend.

Community partners του CruiseInn είναι το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του Ο.Π.Α., το AD&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου, το Alliance for Digital Employability, το BCA, το British Council, το Code it like a Girl, το CollegeLink, το The Cube Athens, η EESTEC L.C. Athens, η Effect, η ethelon, το Found.ation, οι Industry Disruptors-Game Changers, το Invent ICT, η isMOOD, το i4G, το Mindspace, το Orange Grove, το ReGeneration, το Startup Grind Athens, το TEDxAUEB, το TEDxUniversityofPiraeus, το Youth Entrepreneurship Cub, το Young Executives Shipping Forum και το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και; Μηχανικών Υπολογιστών.

Χορηγοί επικοινωνίας του CruiseInn είναι «Η Καθημερινή», το FnB Daily, το Fortune Greece, η HuffPost Greece, το Newmoney, το Oneman, το Kariera.gr και ο Best 92,6. Media partners είναι το επιχειρώ, το GetBusy, το Portnet, το Startup.gr και το Skywalker. Χορηγοί της διαδικτυακής επικοινωνίας είναι το It’s Possible, το My Student Pass, το Neolaia, το Neopolis, το StepUp και το Support Business.

Ακολούθησε το CruiseInn στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.

Let’s Get CruiseInn!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
...
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework