CruiseInn – Celestyal Cruises: Στις 31 Μαΐου ολοκληρώνονται οι αιτήσεις
για το κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού

Μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου θα έχουν τη δυνατότητα όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώ-σουν στο CruiseInn, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν, να εκπαιδευ-τούν και να συνεργαστούν με κορυφαίες εταιρίες.

Η φετινή διοργάνωση επανέρχεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις 2 με 9 Ιουλίου με την υποστήριξη της Celestyal Cruises. Επιστρέφει ξανά ανανεωμένο για να προσφέρει μία νέα εμπειρία, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση νέων επαγγελματιών ή επιχειρηματιών με σημαντικές εταιρίες στον χώρο του τουρισμού, της οινογαστρονομίας, της ναυτιλίας και της τεχνολογίας με σκοπό τη δημιουργία συνεργιών και στρατηγικών συνεργασιών.

Είσαι επιχειρηματίας, νέος επαγγελματίας ή φοιτητής; Έχεις μία καινοτόμο ιδέα που θέλεις να αναπτύξεις, αλλά σου λείπουν γνώσεις και ιδανικοί συνεργάτες; Θέλεις να συ-νεισφέρεις τα skills σου σε μία επιχειρηματική ιδέα / ομάδα και να συμμετάσχεις στη δη-μιουργία μίας νέας startup ή τρέχεις ήδη τη δική σου εταιρία; Τότε το CruiseInn είναι η ιδανι-κή ευκαιρία για σένα!

Για το CruiseInn 2018 αναζητούμε συμμετέχοντες με έτοιμα τεχνολογικά προϊόντα, αλλά και ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των επισκεπτών στον κλάδο της φιλο-ξενίας και της κρουαζιέρας. Οι νικητές που θα αναδειχθούν θα έχουν την ευκαιρία να ε-φαρμόσουν τις λύσεις τους με τη συνεργασία της Celestyal Cruises, την εταιρία κρουαζιέ-ρας με έδρα την Ελλάδα και στόλο τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων και της Aldemar Re-sorts, μίας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα με δυναμικότητα 5.500 κλινών. Επιπλέον, λύσεις που εστιάζουν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής στη γεωργία και στην οινοπαραγωγή θα μπορούν να εξετάσουν τις ανάγκες της Santowines, ενός από τους δυναμικότερους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα με 1.200 μέλη. Οι ιδέες που θα αναδειχθούν θα λάβουν συνδρομή 1 έτους στο Cisco Solutions Partner Program και πλήρη υποστήριξη από τους engineers της Logicom για να διασυνδέσουν το software τους με τις hardware λύσεις της Cisco.

Φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες έμπνευσης και εξειδικευμένα workshops από επιχειρηματίες και στελέχη με μεγάλη εμπειρία σε αντικείμενα όπως digital product management, growth marketing, international expansion, investments and financing. Λεπτομέρειες, καθώς και οι συμμετέχοντες ομιλητές, έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνο-νται σταδιακά στην ιστοσελίδα και στα social media του CruiseInn.

Φέτος το CruiseInn ταξιδεύει με το «Celestyal Crystal» και θα επισκεφθεί Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Σάμο. Το κόστος συμμετοχής για τα άτομα που θα επιλεγούν ανέρχεται σε 320 ευρώ χάρις στην υποστήριξη της Celestyal Cruises και των χορηγών του προγράμματος και συμπεριλαμβάνει το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τον ναύλο, διαμονή, πλήρη διατροφή, ειδικό πακέτο ποτών εντός του «Celestyal Crystal», λιμενικά τέ-λη, φιλοδωρήματα και δύο εκδρομές στους προορισμούς μας.

Υποβάλετε την αίτησή σας μέχρι τις 31 Μαΐου στο getcruiseinn.com, ώστε να έχετε την ευκαιρία να σαλπάρετε και εσείς με το πλοίο επιχειρηματικότητας. Οι 45 συμμετέχο-ντες που θα σαλπάρουν με το CruiseInn θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης.

Το CruiseInn 2018 συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, της μοναδι-κής εταιρίας κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα. Χορηγοί της δράσης είναι η Cisco Greece, η Logicom, το e-food.gr, η Beat, o Κουτσοδόντης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου και η Aldemar Resorts.

Την αιγίδα τους προσφέρουν το υπουργείο Τουρισμού, ο δήμος Μυκόνου, ο δήμος Μήλου, ο δήμος Ηρακλείου, το Visit Greece και το Bluegrowth.

Community partners του CruiseInn είναι το Athens Center for Entrepreneurship and Innova-tion του ΟΠΑ, το Bizrupt, το British Council, το The Cube Athens, το Found.ation, οι Industry Disruptors-Game Changers, η EESTEC LC Athens, το Envolve, το Invent ICT, το i4G, το Mindspace, το Orange Grove, το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, το The People’s Trust, το ReGeneration, το Startup Grind Athens, το ThinkBiz, το Youth Entrepreneurship Club και το Young Executives Shipping Forum.

Χορηγοί επικοινωνίας του CruiseInn είναι το Fortune Greece, η HuffPost Greece, το Oneman και ο Λάμψη 92,3. Media partners είναι το EMEA, το επιχειρώ, το GetBusy, το It’s Possible, το Join Radio, το Kariera.gr, το Portnet, το Startup.gr, το Startupper, το Skywalker, ο ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ.

Ακολούθησε το CruiseInn στο Facebook και στο Instagram.

Let’s get CruiseInn!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework