Το Cyber Insurance & Incident Response Conference 2020 επιστρέφει ακριβώς έναν χρόνο μετά την πρώτη διεξαγωγή του με στόχο να εξετάσει τους κινδύνους που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία μιας εταιρίας, καθώς και να βοηθήσει την ανάπτυξη της αγοράς της ασφάλισης cyber insurance, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητά της ως εργαλείου διαχείρισης κινδύνου.

Κυβερνοαπατεώνες που προσαρμόζονται ταχύτερα στα νέα δεδομένα, το νέο ψηφιακό περιβάλλον εργασίας και η εξάρτησή μας από την τεχνολογία αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα απάτης στον κυβερνοχώρο (phishing, social engineering, πλαστά τιμολόγια και προγράμματα κρυπτογράφησης εταιρικών αρχείων) δομούν τη θεματολογία του συνεδρίου στους εξής βασικούς άξονες:

  • Τάσεις και προοπτικές της αγοράς ασφάλισης cyber insurance
  • Νομοθεσία και συμμόρφωση
  • Cyber risks management & cyber claims
  • Incident response – αντιμετώπιση περιστατικού ransomware

Το 2nd Cyber Insurance & Incident Response Conference θα διεξαχθεί μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP. Το συνέδριο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από την ethosΕVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό «Insurance World» και το portal insuranceworld.gr.

Το 2nd Cyber Insurance & Incident Response Conference τελείυπό την αιγίδατου υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, τηςΈνωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, του Hellenic (ISC)² Chapter, της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής, του ΣΕΜΑκαι άλλων έγκριτων θεσμικών φορέων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε ασφαλιστές/αντασφαλιστές, underwriters, brokers, αναλογιστές, πραγματογνώμονες και claims managers, risk managers, cyber/IT lawyers, insurance purchasers, CIOs, CISOs, CMOs, DPOs και CROs.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Δείτεπερισσότερες πληροφορίες εδώ και στο ethosevents.eu

Περισσότερες πληροφορίες:

κα Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου, PR & Marketing Communications Manager, Ethos Media S.A., τηλ. 210 9984917, papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr