...

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΕΛΤΑ, έχοντας θέσει ως πρώτιστο στόχο να προσφέρει μια συνολική 360° εμπειρία κατάρτισης, διοργανώνει και το 2018 τον επιτυχημένο θεσμό των Delta Training Days.

 

Τα Delta Training Days 2018 συνεχίζουν δυναμικά και τον Μάιο με πέντε εβδομάδες γεμάτες γνώση και εξειδίκευση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα θα φιλοξενήσουν μια σειρά ανοιχτών δωρεάν σεμιναρίων για το κοινό.

 

  • 7-11 Μαΐου: Εβδομάδα Τεχνικών Επαγγελμάτων

Η πρώτη βδομάδα του Μαΐου είναι γεμάτη σεμινάρια που σχετίζονται με την τεχνολογία οχημάτων, τους αυτοματισμούς και τις εφαρμογές για το έξυπνο σπίτι. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ: bit.ly/2JOglmU.

  • 14-18 Μαΐου: Εβδομάδα Performing Arts & Ήχου

Φωτογραφία, θέατρο, αυτοσχεδιασμός, ορθοφωνία είναι μερικές μόνο από τις πτυχές που θα ξεδιπλωθούν σε μια εβδομάδα γεμάτη τέχνες και ήχο. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ: bit.ly/2HS7ZtQ.

  • 21-25 Μαΐου: Εβδομάδα Art & Design

Ο Μάιος συνεχίζεται με μια σειρά σεμιναρίων με θέματα τη γραφιστική, τη διακόσμηση και το art & design. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ: bit.ly/2riMU4E.

  • 28 Μαΐου-1 Ιουνίου: Εβδομάδα Μόδας & Ομορφιάς

Ο Μάιος ολοκληρώνεται με μια εβδομάδα αφιερωμένη στην αισθητική, την κομμωτική και το μακιγιάζ. Νέες τάσεις, νέες τεχνικές και ιδέες θα παρουσιαστούν από επαγγελματίες του κάθε χώρου. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ: bit.ly/2HQCa8w.

...

Ο θεσμός Delta Training Days 2018 θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο και περιλαμβάνει δωρεάν επιμορφωτικές δραστηριότητες από τους τομείς σπουδών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ για όλους εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Σπουδαστές, φοιτητές, πτυχιούχοι και νέοι επιχειρηματίες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εξελίξεις, την τεχνολογία αιχμής και τις τάσεις του επαγγέλματος που έχουν επιλέξει.

 

Με σύνθημα #DiscoverYourValue, σας προσκαλούμε να αδράξετε την ευκαιρία και να συμμετάσχετε σε μια γιορτή γνώσης, επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανάπτυξης!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework