...

Το πρόγραμμα E-gnosis, πιστό στην αξία της δια βίου μάθησης και συνεχούς εκπαίδευσης, συνεχίζει τη δημιουργία νέων τμημάτων για το 2021 προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστώνπραγματοποιώντας την αίτησή τους στο www.e-gnosis.gr.

Μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα και δωρεάν αναγνωρισμένες πιστοποιήσειςγια τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «κατάρτιση Η/Υ» έχουν όλες οι ομάδες πληθυσμού που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις στις νέες τεχνολογίες επιλέγοντας είτε ένα από τα βασικά είτε ένα από τα ταχύρρυθμα τμήματά μας . Δίδεται προτεραιότητα σε μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και στα μεγαλύτερα ηλικιακά άτομα προκειμένου να παραμείνουν ενεργά και ενημερωμένα στην απαραίτητη και αναγκαία στο σήμερα γνώση βασικών προγραμμάτων και χειρισμού Η/Υ.

Συμπλήρωσε τώρα την αίτηση συμμετοχής στοwww.e-gnosis.gr

Λάβε αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις με ποιοτική εκπαίδευση εύκολα, γρήγορα και δωρεάν από την ασφάλεια του σπιτιού σου!

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσέ μας στο 211.70.51.841.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της αίτησης.

Λέξεις κλειδιά: 

E-Gnosis
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr