Μάθε δωρεάν αγγλικά και Η/Υ στα νέα ταχύρρυθμα τμήματα του E-Gnosis

Η Equal Society, πιστή στο όραμά της για ίσες ευκαιρίες για όλους και στην εκπαίδευση, συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά τη δημιουργία νέων ταχύρρυθμων τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα για εκμάθηση Η/Υ και αγγλικών υποβάλλοντας την αίτησή τους στο e-gnosis.gr.

Στεκόμαστε έμπρακτα κοντά στον άνθρωπο, στηρίζοντας μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανέργους, φοιτητές, δημοσίους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, μέλη πολυμελών οικογενειών κ.ά. με:

  1. δωρεάν εκπαίδευση σε βασικές δεξιότητες πληροφορικής για την απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού της Vellum Global Education Services
  2. δωρεάν εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα για την απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού TOEIC από την Ελληνοαμερικανική Ένωση:

-σε εργασιακό επίπεδο (ΑΣΕΠ, δημόσιος τομέας, 10.000 επιχειρήσεις σε 120 χώρες)

-σε ακαδημαϊκό επίπεδο (πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό)

  • Συμπλήρωσε την αίτηση ενδιαφέροντος.
  • Κάνε την εγγραφή σου.
  • Εκπαιδεύσου δωρεάν μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και με ουσιαστική αλληλεπίδραση.
  • Λάβε αναγνωρισμένη πιστοποίηση στην αγγλική γλώσσα ή/και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καταβάλλοντας μόνο το κόστος των εξέταστρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάλεσέ μας στο 211 7051841 (εσωτ. 1).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr