...

Το Skywalker ως χορηγός επικοινωνίας αλλά και με παρουσία εκπροσώπου του στήριξε με χαρά το «EU Jobs & Mobility Roadshow», μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα την εργασία και την κινητικότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που διοργάνωσε η δομή Europe Direct.

 

Το roadshow περιελάμβανε έξι πόλεις: Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, ενώ σε κάθε πόλη το πρόγραμμα ήταν προσαρμοσμένο στις τοπικές ανάγκες. Με την εκπρόσωπό του Χρύσα Δότσα, συντονίστρια δράσεων της εταιρίας, το Skywalker συμμετείχε ενεργά στις πόλεις της Δράμας, των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει με διαδραστικό τρόπο τη φιλοσοφία και τα εργαλεία εύρεσης εργασίας της εταιρίας. Επιπλέον στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης η κα Δότσα διεξήγαγε παράλληλο workshop με θέμα τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, το οποίο βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες.

 

Οι θεματικές που συγκρότησαν τις ενδιαφέρουσες ημερίδες ήταν επικεντρωμένες στην πληροφόρηση του κοινού για θέματα καριέρας, κατάρτισης, απασχόλησης και επιχειρηματικότητας μέσω προγραμμάτων και δομών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως το «Erasmus» και το «Eures», θέματα δικτύωσης, όπως η πρωτοβουλία Knowledgebridges.gr, καθώς και θέματα προσαρμογής στη σύγχρονη αγορά εργασίας μέσω των ήπιων δεξιοτήτων, που χρειάζεται να διαθέτουμε ως εργαζόμενοι και ως επιχειρηματίες.

 

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, ενώ η διοργάνωση χαρακτηρίζεται σαφώς επιτυχημένη. Το Skywalker.gr ευχαριστεί θερμά τις δομές της Europe Direct Θεσσαλονίκης, της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και της Ξάνθης για την άρτια συνεργασία και εύχεται σε όλους τους εμπλεκομένους στη δράση καλή επιτυχία σε κάθε τους δραστηριότητα.

...

 

...

...

...

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework