...

Περισσότερα από 1.300 άτομα παρακολούθησαν διά ζώσης, αλλά και μέσω livestreaming, τις εργασίες του συνεδρίου Export Summit V του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο το skywalker.gr παρευρέθη ως χορηγός επικοινωνίας.

Το θέμα του Export Summit V ήταν «Adding Value to Exports» και ενότητες αυτού αποτέλεσαν το «Certification, Packaging, Labelling, Transport and Distribution Networks».

Το ξεκίνημα των ομιλιών έκανε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Ε. δρ. Κυριάκος Λουφάκης, δίνοντας τη σκυτάλη στην κα Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά,υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), η οποία εκπροσώπησε την κυβέρνηση και αναφέρθηκε στη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδας.

Προσωπικότητες της πολιτικής ηγεσίας, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να διδαχθούμε ως χώρα από παραδείγματα ξένων χωρών, να εστιάσουμε τις ενέργειές μας στο μάρκετινγκ, ώστε οι καταναλωτές να πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες αγορές και να πιστέψουμε στην ποιότητα των ελληνικών προϊόντων εμπορευόμενοι τον καλό μας εαυτό και κάνοντας συνέργειες, αλλά και ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη, αναφέρθηκαν σε φλέγοντα θέματα με σκοπό τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα και την ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσω της κατάργησης της υπερφορολόγησης και των εισφορών.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ενώ το «παρών» έδωσαν επιχειρηματίες,στελέχη επιχειρήσεων και ακαδημαϊκοί σε ένα συνέδριο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού σε όλη τη διάρκειά του.

Λέξεις κλειδιά: 

EXPORTSUMMITV
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework