...

Τα Education Leaders Awards πραγματοποιούνται φέτος για 6η χρονιά
Εστιάζουν στη νέα πραγματικότητα της Εκπαίδευσης

Τα Education Leaders Awards θεσπίστηκαν το 2016, με σκοπό να αποτελέσουν «Το Πανόραµα των Βέλτιστων Πρακτικών στην Εκπαίδευση» και να αναβαθμίσουν την εκπαιδευτική εμπειρία τόσο των διδασκομένων, όσο και των διδασκόντων, αναδεικνύοντας το φάσμα των δραστηριοτήτων εκείνων που ξεχώρισαν σε κάθε βαθμίδα και από κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας.

Έτσι, υποψηφιότητα υποβάλλουν και επιβραβεύονται Εκπαιδευτικές Μονάδες (όπως φορείς, επιχειρήσεις, ιδρύματα κ.λπ.) του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που συστηματικά επενδύουν και καινοτομούν στην Εκπαίδευση, αλλά και Εκπαιδευτικοί που επιτελούν εξαιρετικό έργο, με κοινωνικό αντίκτυπο πέραν του προσδοκώμενου.

Η ευελιξία, η καινοτοµία και η προσαρµοστικότητα καθορίζουν τη νέα Εκπαίδευση

Ιδιαίτερα φέτος, η αναγνώριση για τις ιδέες, την εφαρµογή τους και το αποτέλεσµα της εκπαιδευτικής εµπειρίας, που αυτές προσέφεραν, έχει µεγαλύτερη αξία, καθώς το πλαίσιο εκπαίδευσης άλλαξε πλήρως, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπος Ε.Ε. και π. Υπουργός.

Βασικές Ενότητες

Ενότητα 1. Εκπαίδευση - Τηλεκπαίδευση

Ενότητα 2. Εξωστρέφεια & Συνεργασία

Ενότητα 3. ∆ιοίκηση, Οικονοµία & Εγκαταστάσεις

Πληροφορίες για τις κατηγορίες βράβευσης και τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.educationleadersawards.gr

Λέξεις κλειδιά: 

Education Leaders Awards
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr