...

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποσκοπεί στη διάδοση ιδεών οι οποίες στοχεύουν να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν, να αλλάξουν τη στάση ζωής και τον τρόπο σκέψης των ακροατών.

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου βρεθήκαμε στο TEDx Reboot του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και συγκεκριμένα σε ένα workshop το οποίο έκανε ακόμα πιο προσιτό στο κοινό το elevator pitch, έναν σύντομο, περιεκτικό και ενδιαφέροντα τρόπο παρουσίασης του εαυτού μας στον συνομιλητή μας που πετυχαίνει να αφήνει μια θετική πρώτη εντύπωση.

Οι εφαρμογές του είδαμε ότι δεν έχουν τέλος και ξεκινούν από ένα εισαγωγικό κείμενο στο βιογραφικό μας, τις πρώτες κουβέντες που θα έχουμε σε μια συνάντηση με έναν νέο συνεργάτη, το μικρό κείμενο στην καρτέλα πληροφοριών της σελίδας μας στο Facebook ή το LinkedIn, ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε ένα νέο προϊόν ή μια νέα υπηρεσία στην εργασία μας.

Σε έναν κόσμο που ζητά από όλους μας να είμαστε γρήγοροι, σαφείς και αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνουμε το elevator pitch είναι αναμφίβολα ένα απαραίτητο εργαλείο.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework