Έναρξη νέου κύκλου προγράμματος ανάπτυξης επιχειρηματικότητας Seed4business

Το πρόγραμμα seed4business διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας (ΙΕΠΑΣ) με την ευγενική χορηγία της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΠΑ) και είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί να βοηθήσει όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Είναι όμως ανοιχτό και χρήσιμο και σε εκείνους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μία σύγχρονη, υγιή επιχείρηση ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους: η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και των ικανοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία μίας επιχείρησης είναι ουσιαστικά προσόντα, που διευκολύνουν καίρια την επαγγελματική αποκατάσταση στον σύγχρονο κόσμο.

Με διαδοχικούς κύκλους που επαναλαμβάνονται κάθε δύο μήνες το πρόγραμμα αποβλέπει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειάζονται για να ξεκινήσει κάποιος σωστά μία επιχείρηση και να προχωρήσει πατώντας σε γερές βάσεις. Στόχος του seed4business είναι να βοηθήσει στη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων, που είναι απαραίτητες τόσο για την αύξηση του εθνικού πλούτου, όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

H περίοδος υποβολής αιτήσεων για τον 8ο κύκλο του seed4business θα είναι ανοικτή έως την 1η Δεκεμβρίου 2017, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά εδώ. Το πρόγραμμα είναι πλήρως επιδοτούμενο χωρίς κόστος συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.iepas.gr ή τη σχετική σελίδα στο Facebook.

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework