...

1ο Αthens Innovation Festival
Η μεγάλη γιορτή της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας είναι εδώ

Από τις 20 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου το Ζάππειο γίνεται το απόλυτο meeting point για επιχειρήσεις, start-ups, πανεπιστήμια, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς.

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου: Το 1ο Athens Innovation Festival, η γιορτή της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας είναι γεγονός. Τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, στις τεχνολογικές εξελίξεις, στο επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες.

Εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία δίνουν το παρόν μέσα από διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Εκθέτες από τους πιο ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας μέχρι το fitech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next big things και φέρνουν μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία.

Κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδας έρχονται να συναντήσουν τις πολλά υποσχόμενες start-ups, που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.

Την ίδια ώρα με την παρουσία θεσμικών από την κεντρική διοίκηση και την αυτοδιοίκηση και τη συμμετοχή των πανεπιστημίων και των επενδυτών από διαφορετικούς φορείς συντίθεται ένα πρωτότυπο μωσαϊκό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας με αρωγούς το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Θ.Ε.Α. – Ε.Β.Ε.Α.) σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής και τους Industry Disruptors – Game Changers υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το λεπτομερές πρόγραμμα του Athens Innovation Festival σχετικά με τις ομιλίες, τα πάνελ, τους εκθέτες, τους φορείς, τα workshops και τα εκπαιδευτικά εργαστήρια θα ανακοινωθεί άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ ή επισκεφθείτε το Facebook page του Athens Innovation Festival.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework