Η περιοδεία συνεδρίων Free Market RoadShow, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Austrian Economics Center, έλαβε και φέτος χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 12 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η skywalker είχε την ευκαιρία να παραβρεθεί στο συνέδριο αυτό, στο οποίο υπήρξε μεγάλη προσέλευση -κυρίως από φοιτητές- αλλά και λοιπούς ενδιαφερόμενους.
Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από διακεκριμένους οικονομολόγους και επιχειρηματίες οι οποίες αφορούσαν  τρεις κύριους άξονες:  «Death and Taxes», «Europe in Times of Change» και «Refugee crisis in Greece and EU policy». Στο πρώτο μέρος, αναλύθηκε το πρότυπο της εναρμόνισης φόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρατέθηκε το παράδειγμα της Αργεντινής. Στο δεύτερο μέρος, παρουσιάστηκαν εκτενώς τα οφέλη και η συμβολή της επιχειρηματικότητας στην οικονομία. Τέλος, στο τρίτο μέρος έγινε αναφορά στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τους πρόσφυγες, τα δικαιώματα τους και τις υποχρεώσεις της πολιτείας απέναντί τους. Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με το κοινό.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι : skywalker.gr, supportbusiness.gr, Press 734, RadioNowhere, Soundcheck Productions, radioparis.gr, skordo radio, Marketing Club

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework