...

Το «Get in the Ring» έρχεται στην Αθήνα στις 21 Μαρτίου

To Get in the Ring(GITR) είναι ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και διοργανώνεται στην Αθήνα στις 21 Mαρτίου 2018 στο νέο Σεράφειο (Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς) από την Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του δήμου Αθηναίων.

Στο «Get in the Ring StartingUP Athens» θα διαγωνιστούν οι καλύτερες ελληνικές start-ups και θα αξιολογηθούν από επαγγελματίεςπου έχουν άριστη γνώση της start-up επιχειρηματικότητας, ώστε να προκύψουν οι 4 με την υψηλότερη βαθμολογία, που θα διαγωνιστούν μπροστά σε κοινό και κριτές. Μετά τις δύο «μονομαχίες» θα οριστεί το τελικό ζεύγος, όπου και θα προκύψει ο τελικός νικητής, που θα πάει στον παγκόσμιο τελικό.

Το «Get in the Ring StartingUP Athens» φιλοδοξεί να αποτελέσει μεγάλο ετήσιο γεγονός όχι μόνο επιχειρηματικότητας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, αλλά και πολιτισμού. Τόσο η επιλογή του χώρου, της ημερομηνίας (21 Μαρτίου είναι η εαρινή ισημερία), αλλά και η χρήση του concept «StartingUp» στην επίσημη ονομασία προσδίδουν το νόημα ότι η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα μέσω της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας να ξεκινήσει ξανά να καινοτομεί και να δημιουργεί.

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, η εκδήλωση έχειέντονα στοιχεία show,που διατηρούν το ενδιαφέρον του κοινού και ενισχύουν την προβολή των οργανισμών που συμμετέχουν ως χορηγοί ή υποστηρικτές.

O γνωστός standup performerΛάμπρος Φισφής θα είναι ο διαιτητής των «μονομαχιών» και παρουσιαστής της εκδήλωσης, ενώ η ομάδα τωνLP Dudesθα παρουσιάσει επικές μάχες της rap μουσικής! Οικοδεσπότης του «​​Get in the Ring StartingUP Athens» είναι ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι δωρεάν για τις start-ups και βρίσκεται εδώ

Η ώρα προσέλευσης για το κοινό ξεκινά στις 16:00 και είναιυποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή
Το εισιτήριο κοστίζει 7,5 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε εδώ

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα τουυπουργείου Τουρισμού, τηςΓενικής Γραμματείας Βιομηχανίαςτου υπουργείου Aνάπτυξης και τουΕλληνικού Συνδέσμου Νέων ΕπιχειρηματιώνΑθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (Ε.ΣΥ.Ν.Ε.Α.Π.Π.) με την ονομασία «Get in the Ring StartingUP Athens» και έχει την υποστήριξη τηςΑντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

14:00Start-up pitches & final selection

Οι 20 start-ups με την υψηλότερη βαθμολογία παρουσιάζουν κεκλεισμένων των θυρών το concept τους. Από αυτές θα επιλεχθούν οι 4 καλύτερες σύμφωνα με τη βαθμολογία των κριτών.

16:00 Welcome and play

Ξεκινά η προσέλευση του κοινού. Η είσοδος εντός του κλειστού χώρου επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν εισιτήριο ή πρόσκληση. Στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές.

17:00 Openning

Η επίσημη έναρξη της εκδήλωσης από τον οικοδεσπότη Ορέστη Ματσούκα. Ο συντονιστής Λάμπρος Φισφής παρουσιάζει το πρόγραμμα.

17:10 Παρουσιάσεις incubators, accelerators & funds

Παρουσιάζονται οι νέοι κύκλοι των επιχειρηματικών θερμοκοιτίδων και επιταχυντών και των χρηματοδοτήσεων για start-ups.

18:00 Stand up for startup

O Λάμπρος Φισφής μας ξεναγεί στον κόσμο του stand-up.Συμμετέχουν και οι LPDudes με epic rap battle!

18:20 Final four

Ανακοινώνονται οι 4 start-ups με την υψηλότερη βαθμολογία, οι οποίες χωρίζονται με live κλήρωση σε δύο αντίπαλα ζευγάρια, που θα διαγωνιστούν μεταξύ τους.

18:30 First battle

Γίνεται η πρώτη «μονομαχία» σε ring! Η διαδικασία είναι live και ο κάθε «μονομάχος» απαντά σε 5 ερωτήσεις από τους κριτές και μία ακόμα από τον αντίπαλό του!

18:45 Second battle

Γίνεται η δεύτερη «μονομαχία» σε ring! Και πάλι η διαδικασία είναι live με τον κάθε «μονομάχο» να απαντά σε 5 ερωτήσεις από τους κριτές και μία ακόμα από τον αντίπαλό του!

19:00 Break the ice

Κατά τη διάρκεια τηςεπιλογής του τελικού ζευγαριού «μονομάχων», που θα διαγωνιστούν στην τελική «μάχη», υπάρχει ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

19:30 Final battle

Ξεκινά η τελική «μονομαχία», που θα αναδείξει τον τελικό νικητή του «Get in the Ring StartingUp Athens 2018». Οι «μονομάχοι» απαντάνε σε 5 ακόμα ερωτήσεις, διαφορετικές από αυτές που απάντησαν πριν, και σε μία τελευταία από τον αντίπαλο

19:50 And the winner is…

Ανακοινώνεται ο νικητής, που θα πάει στον παγκόσμιο τελικό, όπου θα διαγωνιστεί με τις καλύτερες start-ups του κόσμου!

20:00 Party

Μετά την ανακοίνωση του τελικού νικητή ξεκινά το πάρτι, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να δικτυωθούν και να μάθουν περισσότερα για τις συμμετέχουσες start-ups, αλλά και για τις θερμοκοιτίδες, τους επιταχυντές και τις χρηματοδοτήσεις.

Χορηγοί επικοινωνίας:

...

Λέξεις κλειδιά: 

gettheringαθήναoramagroup
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework