Απόκτησε δεξιότητες στον αειφόρο τουρισμό και κάνε την επιχείρησή σου βιώσιμη και κερδοφόρα.

Δεν υπάρχει ξενοδόχος, τουριστικός πράκτορας ή πάροχος υπαίθριων δραστηριοτήτων που δεν θέλει πελάτες με μεγάλη αγοραστική δύναμη, αλλά και που να σέβονται τον προορισμό, να ενδιαφέρονται για τα αξιοθέατα και να στηρίζουν την τοπική οικονομία.

Το κλειδί λοιπόν είναι ένα πιο ποιοτικό και αειφόρο μοντέλο τουρισμού, που απευθύνεται στους συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες, οι οποίοι ψάχνουν βιωματικές και αυθεντικές εμπειρίες. Ο αειφόρος τουρισμός, ειδικά λόγω της κλιματικής αλλαγής πλέον, μπορεί να προσελκύσει ταξιδιώτες που νοιάζονται για τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο, οι οποίοι θα ενισχύσουν περισσότερο την οικονομία σε σχέση με έναν επισκέπτη μαζικού τουρισμού.

Η προσέλκυση τέτοιων πελατών απαιτεί την εφαρμογή μιας στρατηγικής αειφόρου τουρισμού στην τουριστική επιχείρηση μαζί με τις απαραίτητες ενέργειες μάρκετινγκ. Το Go Green! Sustainable Tourism Training δείχνει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν να πλοηγηθούν στη λεπτή γραμμή μεταξύ της ικανοποίησης των ταξιδιωτών και της εφαρμογής ενός πιο βιώσιμου επιχειρηματικού μοντέλου. Δείτε πώς μπορεί η επιχείρηση να γίνει πιο αειφόρα χωρίς να κάνετε μεγάλες επενδύσεις και πώς θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Το 4ο Go Green Sustainable Tourism Training θα λάβει χώρα ηλεκτρονικά την Τετάρτη 13, 20 και 27 Οκτωβρίου μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.green-guide.gr/seminars/ ή καλέστε στον αριθμό 215 2151725.

Η τιμή για την παρακολούθηση του training είναι στα 160 ευρώ + ΦΠΑ*. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

*Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που δίνονται σε συγκεκριμένες ομάδες.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr