70 εταιρίες - partners της IRC Global Executive Search Partners, του μεγαλύτερου δικτύου στον κόσμο στην εξεύρεση υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, από 45 χώρες από όλο τον κόσμο με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 100 στελέχη, συγκεντρώθηκαν χτες στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε φέτος διαδικτυακά λόγω της συγκυρίας του Covid-19.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου και ανάμεσα σταkeynote speeches και ταpanel discussions που έλαβαν χώρα, απονεμήθηκαν 3 κατηγορίες βραβείων σε χώρες-μέλη της IRC, που κατά τη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που πέρασε κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τις επιτυχίες τους στις μεταγραφές στελεχών και στη στελέχωση καίριων θέσεων στην αγορά εργασίας.

Φέτος, για πρώτη φορά, η ομάδα της IRC Greece (MEIHUNT), μετά από 3 χρόνια παραμονής στο δίκτυο της IRC, κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποσπάσει το κορυφαίο βραβείο «IRC Business Developer 2020», πρωτιά που αφορά ετήσιο τζίρο σχετικά μετη διεύρυνση και επέκταση του δικτύου πελατών από την εγχώρια αγορά της Ελλάδας στην παγκόσμια αγορά. Οι κύριες χώρες που η Ελλάδα συνεργάστηκε φέτος ήταν οι ΗΠΑ, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Αγγλία και η Ουγγαρία. Το σχετικό βραβείο απονεμήθηκε για την ομάδα της IRC Greece (MEIHUNT) στην Ιδρύτρια & Διευθύνουσα Σύμβουλο της IRC Greece (MEIHUNT), κα Κατερίνα Μεϊμάρογλου, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το βραβείο αυτό ήρθε απρόσμενα, στην πιο δύσκολα επιχειρηματική χρονιά, εν μέσω της πανδημίας και του lockdown και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που το κερδίσαμε. Η εταιρία μας ήταν προετοιμασμένη για την αλλαγή στον τρόπο εργασίας πολύ πριν την έναρξη της πανδημίας στην Ελλάδα και γι’ αυτό κέρδισε πολύτιμο χρόνο στην προσαρμογή στις νέες συνθήκες και στην επίτευξη υψηλών στόχων. Η στρατηγική ανάπτυξη ήταν και παραμένει ευέλικτη και προσαρμόζεται μηνιαία στις ανάγκες της αγοράς τόσο της ελληνικής όσο και της παγκόσμιας και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε την παρουσία της IRC Greece (MEIHUNT) όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και ανάμεσα στα κορυφαία γραφεία του Νο1 Δικτύου Επιλογής Στελεχών. Με την επιτυχία μας αυτή, σηματοδοτείται η κατάκτηση της κορυφής με δεύτερη την Ολλανδία και τρίτη τη Γερμανία, κάτι που θα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας πριν δυο χρόνια. Αφιερώνω το βραβείο αυτό στην ομάδα μου, τη Σοφία-Αφροδίτη Βουλγαράκη, Senior Consultant και τον Χρήστο Κοσμίδη, Consultant, που έχουν απίστευτη δυναμική, που έχουν το θάρρος να τολμούν σε αυτά που άλλοι θεωρούν “άπιαστα όνειρα”, που ξεπερνούν τους στόχους τους καθημερινά και που απελευθερώνουν τη θετική τους ενέργεια σε κάθε μας βήμα μπροστά. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα».

Σχετικά με την IRC Global Executive Search Partners

ΗIRC Global Executive Search Partners είναι ένα παγκόσμιο επαγγελματικό δίκτυο εταιριών executive search, εστιασμένες να υποστηρίζουν τους πελάτες στο να εντοπίζουν και να διατηρούν βασικές δεξιότητες ηγεσίας. Οι συνεργάτες μας είναι πολιτιστικά και γεωγραφικά διαφορετικοί όπως ακριβώς και οι πελάτες μας. Με παρουσία σε 90 πόλεις και σε έξι ηπείρους, η IRC έχει το αποτύπωμα και την ευελιξία που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των πολυεθνικών πάντα με αφοσίωση και προσωπική επαφή. Η IRC έχει ένα ιστορικό πάνω από 30.000 ολοκληρωμένες αναθέσεις για 3.000+ πελάτες σε σχεδόν κάθε τομέα και λειτουργία της βιομηχανίας. Χαρακτηρισμένη ως η μεγαλύτερη συμμαχία - δίκτυο αναζήτησης στελεχών παγκοσμίως σε γεωγραφική κάλυψη, οι συνεργάτες της ενσωματώνουν αυτό που εννοεί η έκφραση «Globally Connected and Locally Committed».

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr