Το σπουδαιότερο φεστιβάλ
για τη χειροτεχνία και το do-it-yourself
επιστρέφει!

Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και do-it-yourself ανακοινώθηκε! Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται για τις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (3 λεπτά από το μετρό της Ανθούπολης) από τις 10:00 έως τις 21:00.

Υλικά χειροτεχνίας, workshops και παρουσιάσεις τεχνικών θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες για να δημιουργήσουν στο καθιερωμένο ραντεβού της χρονιάς!

Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών, εργαλείων και οι χώροι σεμιναρίων από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται εκεί. Θα προμηθεύσουν τους χειροτέχνες με τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες τους και θα τους ενημερώσουν για τα νέα του χώρου.

Οι βασικές κατηγορίες της Χειροτέχνικα είναι: τα υλικά χειροτεχνίας, η ραπτική, το πλέξιμο, η ζωγραφική, το κόσμημα, το decoupage, τα χρώματα, η ζαχαροπλαστική, τα εργαλεία και ό,τι άλλο χρειάζεται κανείς για να φτιάξει τις δημιουργίες του.

Φέτος το εκπαιδευτικό κομμάτι έχει την τιμητική του με πάνω από 150 σεμινάρια χειροτεχνίας για αρχαρίους καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από το πρωί έως το βράδυ. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν πάνω από 50 παρουσιάσεις τεχνικών και σημαντικούς καλλιτέχνες από τον χώρο της χειροτεχνίας να μιλούν για τη δουλειά τους. Θα μάθουν να πλέκουν, να ράβουν, να φτιάχνουν κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι, αλλά και να χειρίζονται το ξύλο, το γυαλί και να αναπαλαιώνουν τα έπιπλά τους.

Αν αγαπάς τη χειροτεχνία, αν σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις πού θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων, αλλά και πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς, σημείωσε την ημερομηνία: 3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

Χειροτέχνικα 2017
Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου (μετρό Ανθούπολη)
3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017
10:00- 21:00
Είσοδος για το κοινό: 2,5 € / άτομο / ημέρα, Α.Μ.Ε.Α. & παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework