...

...

Συνάντηση Γνώσης

από το Hellenic Coaching Association

Στις 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η Συνάντηση Γνώσης του Hellenic Coaching Association με θέμα: «Micro Expressions and Body Language in Coaching» με τον Νίκο Φραγκιά, πιστοποιημένο εκπαιδευτή από το Body Language Centre και το ινστιτούτο Paul Ekman International.

Στη συνάντηση αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με την αναγνώριση μικροεκφράσεων (ακούσιες συσπάσεις του προσώπου που συμβαίνουν στο 1/25 του δευτερολέπτου) καθώς και ενδείξεων της γλώσσας του σώματος, οι οποίες ουσιαστικά αποτελούν εκφράσεις της συναισθηματικής κατάστασης ενός ατόμου.

Οι μικροεκφράσεις είναι το «πώς» της συναισθηματικής νοημοσύνης. Είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων, που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το ανθρώπινο πρόσωπο.

Για έναν coach η έγκαιρη και έγκυρη ανάγνωση των μικρoεκφράσεων του προσώπου, καθώς και της γλώσσας του σώματος, αποτελεί κλειδί για την ανάπτυξη της ικανότητας ενσυναίσθησης και κατανόησης προς τον πελάτη του. Η γνώση αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της διαδικασίας και των παρεμβάσεων coaching, καθώς και για την ανάπτυξη ισχυρού δεσμού μεταξύ coach και coachee.

H συνάντηση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα με πλήθος ασκήσεων, οι οποίες στοχεύουν στο να πειραματιστούμε στην αναγνώριση των συναισθημάτων που οι μικροεκφράσεις και η γλώσσα του σώματος ομολογούν

H συνάντηση απευθύνεται σε coaches, mentors, εκπαιδευτές, διευθυντές, στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και γενικότερα σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να οικοδομήσουν επιτυχημένες και αυθεντικές σχέσεις.

Στους coaches θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, που υπολογίζεται στη διαδικασία CPD της πιστοποίησης (accreditation).

Πληροφορίες εκδήλωσης:

H εκδήλωση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 18:30 στον Χώρο Τέχνης – ισμός, Ευπατριδών 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι (σταθμός μετρό «Κεραμεικός»).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.hca.com.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework